HORIZON PARAGON X GERMANY 3,25 H.P. Pista e vrapimit

Çmimi: 2.300 €
HORIZON PARAGON X GERMANY 3,25 H.P. Pista e vrapimit

Detajet

Postuar
24 janar 2021 10:54
Kategoria
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

Horiozon Paragon X model 2021g.

NEW në asortimentin tonë. Punë rutine premium për përdorim shtëpiak me tipare komerciale të rutinës.

Johnson Health Tech. Gjermania Cmimi: 2299Eur.
PESHA 146 kg
Madhësia 206 × 97 × 147
ZONA E Vrapimit (L X W) 153 x 56 cm
Pesha maksimale e përdoruesit: 180Kg.
Trashësia e rripit prej 2.2 mm me amortizim të ndryshueshëm të përgjigjes SISTEMI Zbutja e përgjigjes së ndryshueshme + Teknologjia AirTrain OPERACIONI I

MOTORIT 3.25 kf / 2.39 kW (makinë dixhitale)
Shpejtësia 0.8 - 20 km në orë
2 PJESA E ENGJIN 0S 0-15%
PROGRAMET Ritmi i zemrës (burimet njerëzore të synuara,% burimet njerëzore të synuara), hapat (5000, 10000), AirTrain (fillestar, drejtimi i vendit, konkurrenca), përdoruesi 1, përdoruesi 2, sprint 8; Distanca: 1k, 5k, 10k, gjysmë maratonë; Qëllimi i kalorive: 300kcal, 500kcal, 700kcal; Intervali (intervali i shpejtësisë, intervali i distancës), performanca (humbje peshe, gerkin), ENTERTAINMENT I pajtueshëm me Kinomap, i pajtueshëm me aplikacionin e shfaqjes Display: Beat, Competition, Sprint 8, Virtual Active, Distanca e synuar, Shpejtësia e shpejtësisë, Caku i kalorive, Caku i ritmit të zemrës, Intervalet, Manuali DISPLAY WINDOWS 3 dritare me ekran LED të bardhë TREGON Koha, distanca, prirja, shpejtësia, kaloritë, rrahjet e zemrës Butonat ekstra të prekjes, kontrollet me një prekje, sipërfaqja e konzolës me shkëlqim të lartë, çelësi i dritës, mbajtësi i dritës PULS Sensorët e pulsit të dorës dhe rripi i gjoksit (rrip Bluetooth i gjoksit, i disponueshëm si pajisje shtesë)
PESHA E PRODUKTIT 127.5 kg

PERIOZAT E GARANCIS Nga dorëzimi i produktit, ne marrim periudhat e mëposhtme të garancisë për përdorim në shtëpi (vetëm për përdorim privat): Kornizë dhe frenim magnetik 30 vjet Motor motor 10 vjet Elektronika dhe pjesët 2 vjet Kostot e riparimit * 2 vjet


ALPE SPORT
zgjidhje palestër
Kuzman Josifovski Pitu 24/15 1000 Shkup Maqedoni
Ne Aeroporti në stacionin hekurudhor N. [email protected]
+3892461547
078 359 359
078 323 388