paisje shtepiake

Çmimi: 170 €
paisje shtepiake

Detajet

Postuar
4 prill 2023 06:16
Kategoria
Shtepi & Familje > Teknik dhe paisje
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

2 lavatriqe njëra Mile dhe tjetra Gorenje.


Shpallje te ngjashme