Biznes serioz: paratë i Kreditimit dhe Financimit / [email protected]

Çmimi: Me Marrveshje
Biznes serioz: paratë i Kreditimit dhe Financimit / kredit.bgfibank69@gmail.com

Detajet

Postuar
11 nëntor 21:39
Kategoria
Shtepi & Familje > Dekorime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Elbasanit > Peqin

Përshkrimi

Unë jam Drejtori i Financave në grup dhe një aksionar në BGFI BANK, Banka ndërkombëtare për të ardhme më të mirë të botës, Ne të ofruar hipotekat, Auto, Studentore, Projekte, Borxhet në PRILL e 2% për njerëz serioz të jetë në gjendje për të shlyer, kredi të vogla dhe Kompanitë e mëdha në 1-30 vjeç.
Kredi ofrojnë Garanci 100% personale dhe profesionale
Email : [email protected]


Shpallje te ngjashme