Përgjigje e shpejtë: [email protected]

Çmimi: 100 €

Detajet

Postuar
8 dhjetor 11:28
Kategoria
Shtepi & Familje > Dekorime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Pukë

Përshkrimi


Unë jam një individ i cili ofron kredi ndërkombëtare. Me një kapital që do të përdoret për të dhënë hua në mes të individëve në afat të shkurtër dhe të gjatë, duke filluar nga € 2,000 në € 500,000 për të gjithë njerëzit e rëndë që janë në nevojat reale, norma e interesit është 2% gjatë gjithë periudhës së ripagimit I jap kredi financiare në të gjitha fushat e mëposhtme:
Kredia e pasurive të patundshme
Kredi për investime,
Kredia e makinave,
Hua personale.
Jam në dispozicion për të kënaqur klientët e mi brenda një maksimumi prej 72 orësh, shih 3 Ditë pas pranimit të formularit të aplikimit.
Asnjë person i rëndë nuk përmbahen

përzemërsisht
Znj. Musterman Erika

E-mail: [email protected]

E-mail: [email protected]

Më lini një email në rast mungese.