Makine lidhese plastike

Çmimi: 15 €

Detajet

Postuar
3 prill 15:03
Kategoria
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Shkodër

Përshkrimi

Makine per mbylljen e qeseve per produkte te ndryshme


Shpallje te ngjashme