makineri paketimi

Çmimi: 2.400 €
makineri paketimi

Detajet

Postuar
1 korrik 17:06
Kategoria
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Shkodër

Përshkrimi

Makineri per paketime te ndryshme
2.400 €
Shkoder
Se shpejti makineri per paketime deri ne 200gr
1-Makineri me preçizjon te madh ne peshim
2-paketon max 25 pkt ne minut
3-Gjeresi qese 10cm dhe12 cm
4-gjatesi max deri ne 16 cm
Vendoset edhe printer per datat e skadences ne qoftese deshironi
5-printeri per datat me boje kushton 550€
6-..................................ribon.............450 Euro


Shpallje te ngjashme