KREDI PA PROTOKOLL

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
1 korrik 10:29
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Krujë

Përshkrimi

Keni nevojë për një hua, për një emergjencë, për një projekt blerjeje, kredi ose personel. Ju jeni të mbërthyer në Bankë ose keni ndaluar bankat.

Ne ofrojmë kredi speciale në afat të shkurtër, të mesëm dhe të gjatë. Pagesa mujore dhe norma janë të fiksuara dhe variojnë në varësi të natyrës, shumës dhe kohëzgjatjes së huasë. Dhënia e shlyerjes nga 1 në 15 vjet. 3 ditë nga nënshkrimi i kontratës pas pranimit të dosjes suaj të aplikacionit. Asnjë klauzolë e fshehtë. Siguria e dhënë, është e thjeshtë, jo shumë dëshmi për të siguruar, të shpejtë dhe garanci 100%.


Email: [email protected]

WhatsApp: +41 31 528 0364

Twitter: Jens Ambrozik


Shpallje te ngjashme