Kredia për individët dhe bizneset

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
19 prill 18:19
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Krujë

Përshkrimi

Zona më e sigurtë e financave ju ofron një ofertë kredie prej 1000 deri në 1 500 000 € për një periudhë prej 1 deri në 30 vjet, me vetëm një normë interesi prej 3%.
Mundohuni të na jepni një minimum besimi dhe ju kurrë nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +22 994 2778 46


Shpallje te ngjashme