Kredia që u ofrohet individëve dhe bizneseve

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
23 qershor 09:42
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Krujë

Përshkrimi

Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme.
Për të guximshëm pritjet e të gjithë këtyre njerëzve të zhgënjyer nga keq, kompania e mirë është atje për të mbushur thread.
Ne kemi një kapital prej disa ndihme të barazisë që mund të ofrojë 2000 deri në 15000000 € për një periudhë prej 1 deri 25 vjet, me një normë prej 3% për të gjithë individët si sipërmarrës me karakter të mirë.

Nëse keni nevojë, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +22 994 2778 46


Shpallje te ngjashme