Kredit për të gjithë individët dhe bizneset

Çmimi: Me Marrveshje

Detajet

Postuar
4 maj 01:43
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Krujë

Përshkrimi

A keni nevojë për financim krediti për të ringjallur biznesin tuaj ose për të krijuar kompaninë tuaj? Zgjidhja është atje për të plotësuar pritjet tuaja.
Me kompaninë tonë, ju mund të keni një ndihmë për financim me një shumë që varion nga 2000 deri në 10 000 000 € për kohën e ripagimit të zgjedhjes tuaj për 3% të normës së interesit.

Nëse keni nevojë, ju lutemi na kontaktoni në këtë adresë: [email protected]
Numri i WhatsApp: +1 515 297 8802