Innosilicon A9 + ZMaster 120Ksol / s Equihash mina

Çmimi: 1.000 €

Detajet

Postuar
6 prill 15:29
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Lezhës > Mirditë

Përshkrimi

Innosilicon A9 + ZMaster 120Ksol / s Equihash minator

Innosilicon A9 ++ ZMaster 120Ksol / s Equihash specifikimet e minatorëve

Innosilicon A9 + ZMaster është një minator i fuqishëm Equihash me disa herë më të mirë të hash shkalla dhe efikasitetin se çdo konkurrencë. Ky harduer i dedikuar ka kosto shumë të ulët operimi, ROI të lartë dhe jetëgjatësi. Ka një faktor të vogël të formës, zhurmë të ulët, i projektuar për të ndihmuar decentralizimin e rrjetit me energji dhe besnikëri të përtërirë.


Hashrate: 120Ksol / s +/- 6%
Konsumi i energjisë: 1550W +/- 6% (mënyrë normale, në mur, me fuqi të efiçencës 93%, temperatura 25 ° C)
Përmasat: 360mm (L) * 250mm (W) * 155mm (H), tub i dyfishtë
Pesha neto: 11KG
Temperatura e ambientit: 0 ° C deri 40 ° C
Lidhja me rrjetin: Ethemet


Shpallje te ngjashme