• kredi ofrojnë mes të veçantë në 48 orë

  kredi ofrojnë mes të veçantë në 48 orë

  ju keni nevojë për një kredi për të filluar biznesin tuaj apo të rritur tyre; ne kemi vënë veten në dispozicion të secilit dhe të të gjitha e fondit për kredi. Fleksibilitet në rimbursimin dhe gatishm

  2.000 €
  Junik
  14 janar 21:51
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Nous offrons des prêts à toutes personnes sincères et honnêtes à ceux qui en ont besoin. Nous pouvons vous octroyer des prêts allant de 5000 à 2.500.000€ voir même plus sachant que nous sommes entre

  200 €
  Kamenicë
  12 janar 22:00
 • furnizimi i kredive

  furnizimi i kredive

  Mos lejoni që bankat të diktojnë normat e interesit më. Ne jemi në shërbimin tuaj për të negociuar normat më të ulëta në treg. Rinovo peng tuaj në kohën e duhur, të gjeni më të mirë. Jam optimistë fon

  700 €
  Fushë Kosovë
  12 janar 01:52
 • Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Oferta speciale Kredi të Shpejtë dhe të Besueshëm në Mes të Veçantë Në 48 orë.

  Ju doni të merrni një kredi për thyerjen e bllokimit, por Bankat ju le me refuzimin e aplikimit tuaj fotografi kredi . Kontaktoni me mua: [email protected]

  1.000 €
  Kllokot
  11 janar 12:15
 • Ndihma online për projektet tuaja në 48h

  Ndihma online për projektet tuaja në 48h

  Oferta speciale vetëm dhe me kohë veçanërisht në mes 5000 € në 5.000.000 € person mund të kontaktojë [email protected]

  1.000 €
  Ferizaj
  10 janar 16:07
 • pajisjeve bujqësore : 38000 € John Deere 6110 MC

  pajisjeve bujqësore : 38000 € John Deere 6110 MC

  Email [email protected] pajisjeve bujqësore : 38000 € John Deere 6110 MC 1.138 h, në vitin 2014. Kompania Ruaux Bujqësore SAS, Çmimi 38000 € Tel. 00 39 2 31 48 06 08 Email altomarea

  38.000 €
  Prishtinë
  29 dhjetor 08:26
 • pajisjeve bujqësore : 38000 € John Deere 6110 MC

  pajisjeve bujqësore : 38000 € John Deere 6110 MC

  Email [email protected] pajisjeve bujqësore : 38000 € John Deere 6110 MC 1.138 h, në vitin 2014. Kompania Ruaux Bujqësore SAS, Çmimi 38000 € Tel. 00 39 2 31 48 06 08 Email altomarea

  38.000 €
  Gjakovë
  29 dhjetor 08:16
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  A ofrojmë hua për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm për ata që kanë nevojë për të. Mund t ju japim kredi duke filluar nga 5.000 deri në 2.500.000 euro ose edhe më shumë disi duke e ditur s

  100 €
  Fushë Kosovë
  27 dhjetor 13:30
 • Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Kredi në mes të veçantë në 24 orë

  Përshkrimi Ju jeni të veçantë, ju keni një biznes, ose ju do të ri-fillojë atë. Ju jeni përballur me vështirësi financiare.Nuk ka më merak ju bëni. Kontaktoni me mua dhe për të marrë ndihmë fin

  1 €
  Deqan
  26 dhjetor 16:07
 • Nova usluga od 7000 do 900.000 eura

  Nova usluga od 7000 do 900.000 eura

  Jeste li je potrebna kako bi se povećali svoju aktivnost ponuda od 5.000 do 950.000 eura za one u potrebi. za sve vaše potrebe za više informacija kontaktirajte me. email: [email protected]

  1.000 €
  Fushë Kosovë
  19 dhjetor 13:08
 • oferta e kredisë

  oferta e kredisë

  Përshëndetje Për të përfituar nga një hua ndërmjet partive ju duhet të keni reputacion të mirë dhe të paraqisni një letër për kredi të njohur. Llogaria e mirë bëj miq të mirë! Unë ju kushtoj një hu

  10 €
  Junik
  18 dhjetor 17:04
 • kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze

  kredi ofrojnë mes individuale serioze ofron për të ofruar ndihmë financiare për të gjithë njerëzit që janë me kohë të informatave financiare për projektet e tyre. Kontaktoni me mua: melendez125jo

  4.000 €
  Fushë Kosovë
  14 dhjetor 11:08
 • TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË

  TË SHPEJTË TË KREDISË Nevojë për një kredi emergjente ka një normë prej 3% për projektet e tyre dhe zgjidhjen e një problemi. Ju lutem kontaktoni me mua në adresën time të e-mail adresën: E-ma

  200.000 €
  Viti
  12 dhjetor 10:38
 • Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individit

  Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individit

  Kam një kapital që do të përdoret për të dhënë hua të posaçme në afat të shkurtër dhe të gjatë duke filluar nga 5000 € deri në 50.000.000 € për çdo person serioz që dëshiron këtë hua. 3% interes në vi

  5.000 €
  Kllokot
  16 nëntor 10:11
 • ofrojnë kredi të shpejtë dhe serioze në 48 orë

  ofrojnë kredi të shpejtë dhe serioze në 48 orë

  Përshëndetni të gjithë. Ne jemi një institucion financiar që ofron para për të gjithë ata që kanë nevojë për një shumëllojshmëri arsyesh: blerje në shtëpi, fatura, investime, hua studentore, hua bizn

  500.000.000 €
  Kaçanik
  16 nëntor 09:41
 • Merr kredi kreditore ndërmjet individit në 48 orë

  Merr kredi kreditore ndërmjet individit në 48 orë

  Oferta e kredisë para midis individëve të besueshëm seriozë që varion nga 2000 € në 100.000.000 € Ne ndihmojmë njerëzit seriozë që po luftojnë për të paguar borxhet e tyre, ose jeni të postuar në ban

  550 €
  Prishtinë
  15 nëntor 20:06
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  100 €
  Malisheve
  14 nëntor 19:46
 • Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  Ne ofrojmë hua për të gjithë njerëzit

  ofrojnë kredi të shpejtë të kredisë dhe para të besueshme serioze Përshëndetje Z. Për të gjitha problemet tuaja financiare, ju lutem më tregoni kontakte sepse kam kapital të rëndësishëm dhe jam i an

  200 €
  Gjakovë
  14 nëntor 09:56
 • Massey Ferguson 135 Utility Tractor w/ Sickle Bar NICE! RUNS EXC VIDEO!

  Massey Ferguson 135 Utility Tractor w/ Sickle Bar NICE! RUNS EXC VIDEO!

  If you are interested 1 year warranty and 30 day return policy Contact :: [email protected]

  1.550 €
  Deqan
  29 shtator 18:11
 • 1967 IH 806 Diesel Tractor - Only 3450 hours!!

  1967 IH 806 Diesel Tractor - Only 3450 hours!!

  Ne qofte se je i interesuar 1 vit garanci dhe 30 ditë kthimin e politikës   Kontaktoni: [email protected]

  2.200 €
  Deqan
  29 shtator 17:36
 • 2007-KUBOTA-M6040-4X4-UTILITY-TRACTOR-W-LOADER-HYDRAULIC-REVERSER-180-HOURS

  2007-KUBOTA-M6040-4X4-UTILITY-TRACTOR-W-LOADER-HYDRAULIC-REVERSER-180-HOURS

  Ne qofte se je i interesuar 1 vit garanci dhe 30 ditë kthimin e politikës Kontaktoni: [email protected]

  18.500 €
  Deqan
  29 shtator 15:44
 •  john deere tractors

  john deere tractors

  Ne qofte se je i interesuar 1 vit garanci dhe 30 ditë kthimin e politikës   Kontaktoni: [email protected]

  6.550 €
  Deqan
  29 shtator 15:39
 • Shitet traktori

  Shitet traktori

  Shitet traktori ford 4600 viti 1980 timoni(volloni) hidraulik me kiper ekstra me dy dalje dhe eshte 4 klipsh

  4.300 €
  Prizren
  12 shtator 20:53
 • para dhe kredi investimi ofertë në mes të veçantë

  para dhe kredi investimi ofertë në mes të veçantë

  Përshëndetje, Unë jam një individ i cili ofron kredi për ndërkombëtar. Me kapital të cilat do të përdoren për të siguruar kredi në mes të afat të shkurtër dhe të gjatë duke filluar nga individët 500

  5.000 €
  Fushë Kosovë
  4 gusht 13:02
 • ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz

  ofrojnë kredi në mes të veçantë serioz

  Unë jam Znj SILVA përgjegjës për agjencinë financiar i cili jeton në Francë.  qenie reale njerëzore janë ata atje të cilët mund të vijnë për të shpëtuar e tyre kur ata vuajnë ngjashme.          Kjo

  50.000 €
  Gjakovë
  15 korrik 18:44
 • Traktor marsey ferguson

  Traktor marsey ferguson

  Shes traktorin ferguson 575 traktori esht i ardhur nga zvicrra dhe nuk esht i perdorur asnjeher ne laver ose diqka tetill. Traktori esht me plug rrotllus. Servisin dhe gomat para mbrapa i ka tr rea.

  Me Marrveshje
  Suharekë
  5 shkurt 16:34
 • Solicitar crédito hoje

  Solicitar crédito hoje

  Do you think of getting a Financial help? are you seriously in need of an urgent CREDIT?Do you think of starting your own business,Are you in debt This is your chance to achieve your desire because We

  100 €
  Kamenicë
  21 janar 20:59
 • Rakovic 65

  Rakovic 65

  shes Rakovicen 65 viti i prodhimit 88 , ne gjendje te rregullt me ni flaj tip top

  4.000 €
  Prishtinë
  9 janar 09:11
 • Gold For Sell gold powder

  Gold For Sell gold powder

  Gold For Sell gold powder Dear Sir & Madam, I just want inform you that I am international consultant and I have very good contact to sell Gold Dust or Bars if you have any good buyers let me kn

  39 €
  Deqan
  2 dhjetor 13:06
 • ofrojnë kredi në mes të individëve të rënda

  ofrojnë kredi në mes të individëve të rënda

  Përshëndetje zonja dhe zoti ne ofrojmë kredi në mes të veçantë që të jetë grimcë ne ofrojmë kredi prej 50 mijë në 500 milionë deri në të gjithë në gjendje të paguajë interes në normën e interesit ësht

  2.000 €
  Kaçanik
  12 nëntor 23:18
 • kultivator

  kultivator

  509 dizell esht shum mir bejm edhe drrim shes edhe ni tavolin shankeric esht ere pa perdor pre metalit edhe iveric dijapan 140$

  700 €
  Lipjan
  21 gusht 16:36
 • Kosa

  Kosa

  Shes kosen ne gjendie te rregullt shum e ruitne nr viber...

  350 €
  Gllogoc
  1 nëntor 11:47
 • shes mullinat qe bluajn dhe shkoklojn miser

  shes mullinat qe bluajn dhe shkoklojn miser

  shes mullinat ne gjendje pune jan prodhim i serbis ne gjendje te rregullt jon monofaz 044742664 049309170

  265
  Skënderaj
  28 nëntor 21:33
 • shes vllaqa me 3 kri

  shes vllaqa me 3 kri

  shiten vllaqat me 3 ne gjendje te rregullt pa var 044742664 049309170

  260 €
  Skënderaj
  21 nëntor 10:06
 • shes vllaqa me 4 kri

  shes vllaqa me 4 kri

  shes vllaqat ne gjendje te rregullt pa pik vari 044742664 049309170

  320 €
  Skënderaj
  21 nëntor 10:06
 • shes mullinat qe bluajn dhe shkoklojn miser

  shes mullinat qe bluajn dhe shkoklojn miser

  shiten mullinat lifam prodhim i serrbis ne gjendje te rregullt shkoklojn dhe bluajn miser 044742664 049309170

  220 €
  Skënderaj
  21 nëntor 10:04