Peqin

Makineri dhe inventare në shitje në Peqin

 • 1 foto
  Një ofertë për ju/
  Makineri dhe inventare

  Një ofertë për ju/

  Financim dhe kredi të shpejtë Përshëndetje Unë jam një huadhënës privat që u jep para njerëzve që

  Peqin 30 korrik 19:19
  5.000 €
 • 8 foto
  OKAZION SHITEN EKSPRES KAFEJE
  Makineri dhe inventare

  OKAZION SHITEN EKSPRES KAFEJE

  Shiten 8 ekspres kafeje bashk me mullinje ja pothuaj te rinje jan purdorur vetem 2 muaj jan mar te r

  Peqin 10 mars 14:53
  9.999 €