Deqan

Shtepi & Familje në shitje në Deqan

 • 11 foto
  Kuzhina me Porosi
  Mobilje

  Kuzhina me Porosi

  Bejm prodhimin e kuzhinave. Materiali Me...

  Deqan 14 shtator 14:42
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina me Porosi
  Mobilje

  Kuzhina me Porosi

  Bejm prodhimin e kuzhinave. Materiali Me...

  Deqan 14 shtator 14:38
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Panojm nje Vetur Kompenzim, Kuzhina Dhoma gjumi
  Mobilje

  Panojm nje Vetur Kompenzim, Kuzhina Dhoma gjumi

  Fer Dizajn...

  Deqan 14 shtator 14:36
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Ulse salloni Moderne me porosi
  Mobilje

  Ulse salloni Moderne me porosi

  Fer Dizajn...

  Deqan 14 shtator 14:34
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina me Porosi
  Mobilje

  Kuzhina me Porosi

  Fer Dizajn...

  Deqan 14 shtator 14:24
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Qereminde
  Materiale ndertimi

  Qereminde

  Të mira për përdorim...

  Deqan 14 shtator 14:22
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina me porosi Fer Dizajn
  Mobilje

  Kuzhina me porosi Fer Dizajn

  Fer Dizajn...

  Deqan 14 shtator 14:19
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina ne Porosi
  Mobilje

  Kuzhina ne Porosi

  Bejm prodhimin e kuzhinave. Materiali Me...

  Deqan 14 shtator 14:19
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  Kuzhina me Porosi
  Mobilje

  Kuzhina me Porosi

  ...

  Deqan 14 shtator 14:17
  750 €
 • 12 foto
  Dhoma gjumi, kuzhina dhoma per femij me porosi
  Mobilje

  Dhoma gjumi, kuzhina dhoma per femij me porosi

  Fer Dizajn...

  Deqan 14 shtator 14:08
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Mobilo Shtepin Tuaj,Mobileria Fer-Dizajn
  Mobilje

  Mobilo Shtepin Tuaj,Mobileria Fer-Dizajn

  ...

  Deqan 14 shtator 13:55
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Pranojm nje Vetur Kompenzim, Kuzhina Dhoma Gjumi
  Mobilje

  Pranojm nje Vetur Kompenzim, Kuzhina Dhoma Gjumi

  Fer Dizajn...

  Deqan 14 shtator 13:46
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Dhoma Gjumi me Porosi viber +383 44 799-989
  Mobilje

  Dhoma Gjumi me Porosi viber +383 44 799-989

  Dhoma Gjumi me Porosi dhomat jon me gara...

  Deqan 14 shtator 13:44
  550 €
 • 12 foto
  Kuzhina me Porosi
  Mobilje

  Kuzhina me Porosi

  Bejm prodhimin e kuzhinave. Materiali Me...

  Deqan 14 shtator 13:41
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Mobilo Shtëpin Tuaj,Mobileria Fer-Dizajn
  Mobilje

  Mobilo Shtëpin Tuaj,Mobileria Fer-Dizajn

  ...

  Deqan 14 shtator 13:40
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina Moderne me porosi vib+38344 799-989
  Mobilje

  Kuzhina Moderne me porosi vib+38344 799-989

  Bejm prodhimin e kuzhinave. Materiali Me...

  Deqan 14 shtator 13:38
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Zbritje Kuzhina me qmime extra te lira
  Mobilje

  Zbritje Kuzhina me qmime extra te lira

  Fer Dizajn...

  Deqan 14 shtator 13:36
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina,Dhoma Gjumi,Dhoma Dite,vib+38344 799-989
  Mobilje

  Kuzhina,Dhoma Gjumi,Dhoma Dite,vib+38344 799-989

  Fer Dizajn...

  Deqan 14 shtator 13:36
  999 €
 • 11 foto
  Dhoma gjumi -fjetje vib+38344 799-989
  Mobilje

  Dhoma gjumi -fjetje vib+38344 799-989

  Dhoma Gjumi me Porosi dhomat jon me gara...

  Deqan 14 shtator 13:34
  799 €
 • 11 foto
  Komoda per Tv me Porosi
  Mobilje

  Komoda per Tv me Porosi

  Prodhojm komoda per Tv Viber +38344 799...

  Deqan 14 shtator 13:31
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina me Porosi
  Mobilje

  Kuzhina me Porosi

  ...

  Deqan 14 shtator 13:31
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  MOBILO SHTËPIN TUAJ,TRANSPORT EDHE PER EUROP
  Mobilje

  MOBILO SHTËPIN TUAJ,TRANSPORT EDHE PER EUROP

  Bejm prodhimin e kuzhinave. Materiali Me...

  Deqan 14 shtator 13:24
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina moderne me porosi
  Mobilje

  Kuzhina moderne me porosi

  Fer Dizajn...

  Deqan 14 shtator 13:22
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Hidrofor
  Makina dhe vegla

  Hidrofor

  Shitet hidrofori dhe dy boca hidrofori ...

  Deqan 14 shtator 12:46
  40 €
 • 1 foto
  Gjenerator 30 KW
  Makina dhe vegla

  Gjenerator 30 KW

  Gjenerator 30 KW Pa Zhurm Full Extra I ...

  Deqan 14 shtator 12:42
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Stabilizator Rryme 30KW (Korrektor Rryme) i ri nga Italia
  Teknik dhe paisje

  Stabilizator Rryme 30KW (Korrektor Rryme) i ri nga Italia

  Stabilizator Rryme 30KVA Model 2023 Per...

  Deqan 14 shtator 12:21
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  Kuzhina me Porosi
  Mobilje

  Kuzhina me Porosi

  Bejm prodhimin e kuzhinave. Materiali Me...

  Deqan 14 shtator 12:04
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  MOBILO SHTUPIN TUAJ TRANSPORT EDHE PER EUROP
  Mobilje

  MOBILO SHTUPIN TUAJ TRANSPORT EDHE PER EUROP

  Bejm prodhimin e kuzhinave. Materiali Me...

  Deqan 14 shtator 12:04
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, porosit +38344152077
  Mobilje

  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, porosit +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi per fe...

  Deqan 14 shtator 11:33
  650 €
 • 7 foto
  Dhoma me gjumi me dyshek aloe vera, porosit +38344152077
  Mobilje

  Dhoma me gjumi me dyshek aloe vera, porosit +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi prr f...

  Deqan 14 shtator 11:32
  650 €
 • 1 foto
  Dhoma gjumi per femije, porosit ne +38344152077
  Mobilje

  Dhoma gjumi per femije, porosit ne +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi per ...

  Deqan 14 shtator 11:31
  850 €
 • 12 foto
  DYER E DRITARE ZBRITJE SEZONALE 20 %
  Materiale ndertimi

  DYER E DRITARE ZBRITJE SEZONALE 20 %

  Prodhojm dyer e dritare me qmime me te m...

  Deqan 14 shtator 09:48
  95 €
 • 12 foto
  Kreveta nga druri +38349200094
  Mobilje

  Kreveta nga druri +38349200094

  Kreveta nga druri me dimenzione te ndrys...

  Deqan 14 shtator 09:08
  Me Marrveshje
 • 12 foto
  DYER E DRITARE ZBRITJE SEZONALE 20 %
  Materiale ndertimi

  DYER E DRITARE ZBRITJE SEZONALE 20 %

  Prodhojm dyer e dritare me qmime me te m...

  Deqan 14 shtator 08:55
  95 €
 • 12 foto
  Dhoma gjumi ne zbritje +38349488343
  Mobilje

  Dhoma gjumi ne zbritje +38349488343

  Dhoma gjumi...

  Deqan 14 shtator 06:28
  550 €
 • 6 foto
  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, whatsapp +38344152077
  Mobilje

  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, whatsapp +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi per f...

  Deqan 14 shtator 05:48
  650 €
 • 2 foto
  Dhoma gjumi per femije porosit ne viber +38344152077
  Mobilje

  Dhoma gjumi per femije porosit ne viber +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi per fe...

  Deqan 14 shtator 05:48
  550 €
 • 4 foto
  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, porosit ne +38344152077
  Mobilje

  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, porosit ne +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi per ...

  Deqan 14 shtator 05:48
  890 €
 • 6 foto
  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, porosit +38344152077
  Mobilje

  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, porosit +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi per fe...

  Deqan 14 shtator 05:48
  650 €
 • 4 foto
  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, porosit +38344152077
  Mobilje

  Dhoma gjumi me dyshek ortopedik, porosit +38344152077

  Prodhojm: Dhoma gjumi Dhoma gjumi per fe...

  Deqan 14 shtator 05:48
  890 €
 • 6 foto
  Makina
  Makina dhe vegla

  Makina

  Shiten makinat; sharre me dy koka, shpoj...

  Deqan 13 shtator 10:02
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet Makin larse e enve
  Teknik dhe paisje

  Shitet Makin larse e enve

  Shitet makina enelarse dhe shume e rujt...

  Deqan 12 shtator 15:27
  120 €
 • 3 foto
  Shitet kosa Stiga
  Makina dhe vegla

  Shitet kosa Stiga

  Shitet kosa Stiga...

  Deqan 12 shtator 14:28
  800 €
 • 2 foto
  Bojler Isea 80l Vertikal 
  Teknik dhe paisje

  Bojler Isea 80l Vertikal 

  Shes Boilerin ne gjendje teknike e Opti...

  Deqan 11 shtator 09:05
  50 €
 • 1 foto
  Shiten Gehat shum te rujtun
  Mobilje

  Shiten Gehat shum te rujtun

  shitn...

  Deqan 11 shtator 09:05
  250 €
 • 1 foto
  Mikser i brumit
  Makina dhe vegla

  Mikser i brumit

  Shitet mikseri i brumit i ardhur nga Gje...

  Deqan 11 shtator 01:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kamina
  Teknik dhe paisje

  Kamina

  Shitet kamina per dru e perdorur ne gjen...

  Deqan 11 shtator 00:49
  140 €
 • 1 foto
  Aparat per cigare
  Teknik dhe paisje

  Aparat per cigare

  Shitet aparati per cigare i sapo ardhur ...

  Deqan 9 shtator 21:11
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Aparat per cigare
  Teknik dhe paisje

  Aparat per cigare

  Shiten aparatat per cigare ne gjendje sh...

  Deqan 9 shtator 21:11
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet kreveti plus luhaja per femij me qmim te lir
  Teknik dhe paisje

  Shitet kreveti plus luhaja per femij me qmim te lir

  Shes krevetin bashk me luhaj per vetem n...

  Deqan 9 shtator 20:34
  100 €