Play Station 3&4

Çmimi: 9.000.000 Lek
Play Station 3&4

Detajet

Postuar
11 shkurt 00:26
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Lezhës > Lezhë

Përshkrimi

-Shes 8 PS4 dhe 6 PS3
-8Televizora, 6jan 40 polesh dhe 2 jane 42 polesh
-10 kolltuqe tek dhe 3 kolltuqe cift
-1 kompjuter kyresor qe komandon kohen e PS
-15 leva PS4 te reja dhe 10 te perdorura
-8 leva PS3 te reja dhe 8 te perdorura