Lezhë

Shtepi & Familje në shitje në Lezhë

 • 0 foto
  Betoniere me Motor dhe Elektromotor
  Materiale ndertimi

  Betoniere me Motor dhe Elektromotor

  Betoniere me Motor benzine the fuqive te ndryshme. Betoniere me Elektromotor.

  Lezhë Sot, 10:27
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Morset Banaku ø 200
  Makina dhe vegla

  Morset Banaku ø 200

  Morset Banaku ø200

  Lezhë Sot, 10:27
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Mulli Bluarje 2.2 kW kapaciteti 68kg/ora
  Makina dhe vegla

  Mulli Bluarje 2.2 kW kapaciteti 68kg/ora

  Mulli bluarje 2.2 kW kapaciteti 68kg/ora

  Lezhë Sot, 10:26
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Grup Pompe uji me Polexho 550liter/minuti
  Makina dhe vegla

  Grup Pompe uji me Polexho 550liter/minuti

  Grup Pompe uji me Polexho 550liter/minuti

  Lezhë Sot, 10:26
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Tub per pompa sperkatje
  Makina dhe vegla

  Tub per pompa sperkatje

  Tub per pompa sperkatje

  Lezhë Sot, 10:26
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar ??
  Makina dhe vegla

  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar ??

  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar 🇮🇹

  Lezhë Sot, 10:26
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Makin Rrushi Manuale
  Makina dhe vegla

  Makin Rrushi Manuale

  Makin Rrushi Manuale

  Lezhë Sot, 10:25
  8.000 Lek
 • 2 foto
  Mulli Bluarje kapaciteti 100kg/ora
  Makina dhe vegla

  Mulli Bluarje kapaciteti 100kg/ora

  Mulli bluarje kapaciteti 100kg/ora

  Lezhë Sot, 10:25
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Makineri Për Nxjerrje Mjalti 4 Korniza
  Makina dhe vegla

  Makineri Për Nxjerrje Mjalti 4 Korniza

  Makineri Për Nxjerrje Mjalti

  Lezhë Sot, 10:25
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Prerese bari me benzine
  Makina dhe vegla

  Prerese bari me benzine

  Prerëse bari 52 CC - motor me 2 kohë benzine. E shpejtë dhe efikase për të përmbushur të gjitha nevo

  Lezhë Sot, 10:02
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Forma Kollonash Armatur Rrethore JEPEN ME QERA
  Materiale ndertimi

  Forma Kollonash Armatur Rrethore JEPEN ME QERA

  Kollonat Rrethore jane Ø 30 dhe Ø 40

  Lezhë Sot, 10:01
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Mulli Per Bluarje
  Makina dhe vegla

  Mulli Per Bluarje

  Mulliri Per Bluarje

  Lezhë Sot, 09:56
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Makin Rrushi Manuale
  Makina dhe vegla

  Makin Rrushi Manuale

  Makin rrushi manuale

  Lezhë Sot, 09:56
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Korrse Bari (e re)
  Makina dhe vegla

  Korrse Bari (e re)

  Korrse bari

  Lezhë Sot, 09:56
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kthyse Hekuri manuale
  Materiale ndertimi

  Kthyse Hekuri manuale

  Kthyse hekuri manuale

  Lezhë Sot, 09:55
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Plug me dy krahe
  Makina dhe vegla

  Plug me dy krahe

  Plug me dy krahe

  Lezhë Sot, 09:55
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  saldatriqe
  Makina dhe vegla

  saldatriqe

  shitet saldatriqe ne gjendje shum te mire,arsye mosperdorimi

  Lezhë Dje, 18:50
  9.000 Lek
 • 6 foto
  Makineri petullash
  Makina dhe vegla

  Makineri petullash

  Shitet makineri petullash dhe patatesh

  Lezhë Dje, 11:38
  800 €
 • 2 foto
  Pompe uji
  Makina dhe vegla

  Pompe uji

  Pompe uje 3 fazoreshe Italine..ne gjendje shume te mire Pune.

  Lezhë Dje, 05:51
  20.000 Lek
 • 0 foto
  Kerkoj pune shofer.
  Makina dhe vegla

  Kerkoj pune shofer.

  Jam I interesuar per pune shofer..! E njoh zonen e Lezhes..! Dhe zonat e administrative..!

  Lezhë 2 korrik 11:21
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Gaterr
  Materiale ndertimi

  Gaterr

  Karrel pe prerje pllakash melamin dhe edjef

  Lezhë 2 korrik 09:01
  3.200 €
 • 4 foto
  saldatriqe profesionale
  Makina dhe vegla

  saldatriqe profesionale

  shitet saldatriqe profesionale,ne gjendje perfekte pune

  Lezhë 1 korrik 21:39
  800 €
 • 1 foto
  SHITET Elektromotorr (i Ri)
  Makina dhe vegla

  SHITET Elektromotorr (i Ri)

  SHITET Elektromotorr (i Ri)

  Lezhë 1 korrik 12:10
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Tavolin druri 100%
  Mobilje

  Tavolin druri 100%

  Tavolina eshte dru sade, me surtar, eshte shum e bukur per sallone

  Lezhë 1 korrik 08:56
  50 €
 • 0 foto
  Tapatrice per shishe vere (e re)
  Makina dhe vegla

  Tapatrice per shishe vere (e re)

  Tapatricja e shisheve ndimon në vendosjen e tapës në shishe për një mbyllje dhe izolim total, duke p

  Lezhë 29 qershor 19:44
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Damixhane qelqi me ruajtje plastike të rinj
  Makina dhe vegla

  Damixhane qelqi me ruajtje plastike të rinj

  Damixhan me thurrje plastike. Përdoret gjerësisht për ruajtjen e pijeve të ndryshme si raki, verë, v

  Lezhë 29 qershor 19:44
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Freze toke 6 HP motor 4 kohesh benzine
  Makina dhe vegla

  Freze toke 6 HP motor 4 kohesh benzine

  Freze toke 6 hp (motor 4-kohesh benzine) 3600 RPM me thika përpara. Freza eshte e pajisur me mekaniz

  Lezhë 29 qershor 19:44
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Makineri Shtrydhese Rrushi, Të gjitha modelet
  Makina dhe vegla

  Makineri Shtrydhese Rrushi, Të gjitha modelet

  Makineria e shtrydhjes bën të mundur shtrudhjen e rrushit në mënyrë të shpejte dhe efikase. E emalua

  Lezhë 29 qershor 19:43
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Korrese bari 1000W 2800RPM, gjeresia e prerjes 32c
  Makina dhe vegla

  Korrese bari 1000W 2800RPM, gjeresia e prerjes 32c

  Korrëse bari me motor 1000W, i cili gjeneron 2800 RPM, për shpejtësi dhe saktesi gjatë punes. E paji

  Lezhë 29 qershor 19:43
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg
  Makina dhe vegla

  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg

  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg

  Lezhë 29 qershor 19:42
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Plug nderrim krahu Hapse Thika freze
  Makina dhe vegla

  Plug nderrim krahu Hapse Thika freze

  Plug per hapje kanali me rrote dhe regjister. Plug per hapje kanali me regjister anesore. Plug me nd

  Lezhë 29 qershor 19:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Mjelese Lope 550W teke depozite 30 L alumini
  Makina dhe vegla

  Mjelese Lope 550W teke depozite 30 L alumini

  Mjelese Lope 550W teke depozite 30 L alumini pa depozit vakumi dhe gypa plastike.

  Lezhë 29 qershor 19:41
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar
  Makina dhe vegla

  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar

  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar

  Lezhë 29 qershor 19:41
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Makin rrushi me korent që heq bishtat
  Makina dhe vegla

  Makin rrushi me korent që heq bishtat

  Makin rrushi me korent

  Lezhë 29 qershor 19:41
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Mulli bluarje 1800 W 2800RPM 0682081891
  Makina dhe vegla

  Mulli bluarje 1800 W 2800RPM 0682081891

  Mulli bluarje 1800 W 2800RPM, kapaciteti 100 kg/ore

  Lezhë 29 qershor 19:41
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Vibrator betoni . 5.5 zorre G.Stone
  Materiale ndertimi

  Vibrator betoni . 5.5 zorre G.Stone

  Vegel pune me perdorim te gjere ne ndertimtari , ndihmon ne ngjeshjen e betonit duke I dhene uniform

  Lezhë 29 qershor 19:40
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Kuti Plastike per Vegla Disa Llojesh
  Materiale ndertimi

  Kuti Plastike per Vegla Disa Llojesh

  Kuti plastike per vegla Disa llojesh

  Lezhë 29 qershor 19:40
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Përzierës kolle Einhell
  Makina dhe vegla

  Përzierës kolle Einhell

  Përzierës kolle Einhell

  Lezhë 29 qershor 19:40
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Materiale ndertimi Armatura
  Materiale ndertimi

  Materiale ndertimi Armatura

  Shiten Materile ndertimi armatura Skele 200 cm 220 cm 240cm Puntela Bimar 3 dhe 4 meter Binar 1.

  Lezhë 29 qershor 15:27
  5.500 €
 • 12 foto
  MATERIALE NDËRTIMI
  Materiale ndertimi

  MATERIALE NDËRTIMI

  Shiten materiale ndërtimi per arsye mos perdorimi Gjenerator ,fresibla ,vibratore ,puntela ,matrapik

  Lezhë 27 qershor 14:31
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Paisjet e rapartit te hekurik
  Makina dhe vegla

  Paisjet e rapartit te hekurik

  Shiten te gjitha paisjet e rrapartit. Prese 3fazore hidraulike 3m 250 T 1mm deri ne 10mm. Presa hidr

  Lezhë 26 qershor 06:39
  1 €
 • 5 foto
  Makin Qepse MERCEDEZ
  Makina dhe vegla

  Makin Qepse MERCEDEZ

  Shes makin qepse mersedez me 40 lloj qepje, gjendje perfekte.

  Lezhë 26 qershor 06:38
  100 €
 • 2 foto
  Pomp ujit 40 mileke
  Makina dhe vegla

  Pomp ujit 40 mileke

  Shes pompen 40 mileke

  Lezhë 26 qershor 06:35
  40 Lek
 • 5 foto
  Tripse e re
  Makina dhe vegla

  Tripse e re

  Shitet tripse e re ne kuti

  Lezhë 26 qershor 06:33
  50 €
 • 4 foto
  Sharre me disk (korent)
  Makina dhe vegla

  Sharre me disk (korent)

  Shes sharren ne gjendje perfekte

  Lezhë 26 qershor 06:32
  30 €
 • 6 foto
  Frigorifer
  Makina dhe vegla

  Frigorifer

  Frigorifer funerali

  Lezhë 25 qershor 10:49
  1.600 €
 • 2 foto
  Shitet tapete dhe rrugica
  Mobilje

  Shitet tapete dhe rrugica

  Shiten tapet dhe rrugica te perdorura shume pak. Ne gjendje shume te mire

  Lezhë 24 qershor 21:20
  20.000 Lek
 • 2 foto
  Motor Pompa me lende djegese
  Makina dhe vegla

  Motor Pompa me lende djegese

  Pompat me lende djegese Jane efikase me rendiment te larte ,lehtesisht te transportueshme,konstrukti

  Lezhë 24 qershor 10:07
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Pikture abstrakte
  Mobilje

  Pikture abstrakte

  Abstrakt 60 80 cm

  Lezhë 14 qershor 12:55
  200 €
 • 3 foto
  Gjenerator
  Makina dhe vegla

  Gjenerator

  shes Gjenerator honda 5.5kw i ardhum nga gjermanija ne gjendje shum te mir pune i ber sherbom ne gje

  Lezhë 13 qershor 12:04
  500 €