Elektronikë në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 3 foto
  Gaming Monitor 27\'\' 1ms
  Pjese per kompjuter

  Gaming Monitor 27\'\' 1ms

  ViewSonic 27″ VX2757-mhd FHD 1920 x 1080 16.9 Response time 1ms 75Hz Monitori eshte me kutin origj

  Tiranë Sot, 02:04
  170 €
 • 2 foto
  IMAC i5 APPLE / EXTRA GRAFIK / 8 RAM / FULL HD
  Kompjutera

  IMAC i5 APPLE / EXTRA GRAFIK / 8 RAM / FULL HD

  Performancat CORE i5 GRAFIK + SHARE Display 22” INCH FULL HD 500 GB HDD 8 GB

  Prishtinë Sot, 02:02
  350 €
 • 2 foto
  IMAC APPLE / ALL IN ONE / FULL HD / CAMER HD
  Kompjutera

  IMAC APPLE / ALL IN ONE / FULL HD / CAMER HD

  Performancat CORE 2 DUO GRAFIK + SHARE Display 22” INCH FULL HD 500 GB 4 GB

  Prishtinë Sot, 02:02
  230 €
 • 3 foto
  IMAC i5 APPLE / 1 TERRA HDD / 8 RAM / 22” SLIM
  Kompjutera

  IMAC i5 APPLE / 1 TERRA HDD / 8 RAM / 22” SLIM

  Performancat CORE i5 GRAFIK + SHARE DISPLAY 22” INCH FULL HD 1 TERRA HDD 8 G

  Prishtinë Sot, 02:02
  750 €
 • 2 foto
  IMAC i5 APPLE / GRAFIK / ULTRA HD / 8 RAM / 27”
  Kompjutera

  IMAC i5 APPLE / GRAFIK / ULTRA HD / 8 RAM / 27”

  Imac i5 Apple Ultra HD Performancat CORE i5 DISPLAY 27” INCH ULTRA HD 500 GB HDD 8 GB

  Prishtinë Sot, 02:01
  450 €
 • 2 foto
  iMAC i7 / EXTRA GRAFIK / 3.4 GHZ X 8 / 27” INCH
  Kompjutera

  iMAC i7 / EXTRA GRAFIK / 3.4 GHZ X 8 / 27” INCH

  IMAC i7 PRO Performancat CORE i7 EXTRA GRAFIK + SHARE Display 27” INCH ULTRA HD 2K

  Prishtinë Sot, 02:01
  580 €
 • 7 foto
  HP i5 FOLIO / SLIM / 8 RAM / SSD FLASH / NGA CH
  Kompjutera

  HP i5 FOLIO / SLIM / 8 RAM / SSD FLASH / NGA CH

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten shum thujse iri, Mbushes Origjinal

  Prishtinë Sot, 01:58
  285 €
 • 4 foto
  ACER i7 TRAVEL MATE 256 SSD / 2 GRAFIKA / 17” INC
  Kompjutera

  ACER i7 TRAVEL MATE 256 SSD / 2 GRAFIKA / 17” INC

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten shum thujse iri, Mbushes Origjinal

  Prishtinë Sot, 01:58
  480 €
 • 3 foto
  HP i5 PRO / RADEON GRAFIK / 8 RAM / 500 HDD / 17”
  Kompjutera

  HP i5 PRO / RADEON GRAFIK / 8 RAM / 500 HDD / 17”

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten shum thujse iri, Mbushes Origjinal

  Prishtinë Sot, 01:58
  250 €
 • 3 foto
  MACBOOK AIR i5 / SSD FLASH / NGA CH / 2014
  Kompjutera

  MACBOOK AIR i5 / SSD FLASH / NGA CH / 2014

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten shum thujse iri, Mbushes Apple Perf

  Prishtinë Sot, 01:58
  550 €
 • 3 foto
  Macbook Air i7 Apple / SSD / Import nga Zvicrra
  Kompjutera

  Macbook Air i7 Apple / SSD / Import nga Zvicrra

  Laptopi eshte ne gjendje te mire punon perfekt, i rujten Mbushes Apple Performancat CORE I7 Dis

  Prishtinë Sot, 01:58
  370 €
 • 3 foto
  HP i7 ULTRA / NVIDIA GRAFIK / 8 RAM / QUAD / 15”6
  Kompjutera

  HP i7 ULTRA / NVIDIA GRAFIK / 8 RAM / QUAD / 15”6

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten Mbushes Origjinal Performancat C

  Prishtinë Sot, 01:58
  280 €
 • 3 foto
  HP PROBOOK / 1 TERRA HDD / IMPORT NGA CH / 15”6
  Kompjutera

  HP PROBOOK / 1 TERRA HDD / IMPORT NGA CH / 15”6

  Laptopi eshte ne gjendje te mire punon perfekt, i rujten Mbushes Origjinal Performancat CORE 2

  Prishtinë Sot, 01:58
  150 €
 • 4 foto
  HP i5 PROBOOK / SSD 256 / 8 RAM / 15”6 THUJSE IRI
  Kompjutera

  HP i5 PROBOOK / SSD 256 / 8 RAM / 15”6 THUJSE IRI

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten shum thujse iri, Mbushes Origjinal

  Prishtinë Sot, 01:58
  295 €
 • 3 foto
  ASUS i7 VBOOK / SSD / 2 GRAFIKA / 8 RAM / NGA CH
  Kompjutera

  ASUS i7 VBOOK / SSD / 2 GRAFIKA / 8 RAM / NGA CH

  Laptopi ne gjendje teper tmire,me nje fjal iri foto te laptopit jane Origjinale Mbushes Origjinal

  Prishtinë Sot, 01:58
  350 €
 • 4 foto
  ACER i5 ULTRA / NVIDIA G FORCE GRAFIK / 15”6
  Kompjutera

  ACER i5 ULTRA / NVIDIA G FORCE GRAFIK / 15”6

  Laptopi ne gjendje teper tmire,me nje fjal iri foto te laptopit jane Origjinale Mbushes Origjinal

  Prishtinë Sot, 01:58
  199 €
 • 6 foto
  DELL i7 INSPIRON / RADEON GRAFIK / 8 RAM / 2017
  Kompjutera

  DELL i7 INSPIRON / RADEON GRAFIK / 8 RAM / 2017

  Laptopi ne gjendje teper tmire,me nje fjal iri foto te laptopit jane Origjinale Mbushes Origjinal

  Prishtinë Sot, 01:58
  550 €
 • 2 foto
  HP i7 ELITE / SSD / EXTRA GRAFIK / NGA ZVICRRA
  Kompjutera

  HP i7 ELITE / SSD / EXTRA GRAFIK / NGA ZVICRRA

  Laptopi ne gjendje teper tmire, foto te laptopit jane Origjinale Mbushes Origjinal Performancat

  Prishtinë Sot, 01:58
  219 €
 • 3 foto
  HP i3 PROBOOK / CAMER HD / WRILES / DVD
  Kompjutera

  HP i3 PROBOOK / CAMER HD / WRILES / DVD

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, Mbushes Origjinal Performancat CORE I3 Di

  Prishtinë Sot, 01:58
  130 €
 • 2 foto
  DELL LATITUDE / LAPTOP IMPORT NGA ZVICRRA
  Kompjutera

  DELL LATITUDE / LAPTOP IMPORT NGA ZVICRRA

  Laptopi eshte ne gjendje te mire, punon perfekt, i rujten Mbushes Origjinal Performancat CORE D

  Prishtinë Sot, 01:56
  95 €
 • 3 foto
  MACBOOK PRO i5 / IMPORT NGA ZVICRRA
  Kompjutera

  MACBOOK PRO i5 / IMPORT NGA ZVICRRA

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten Mbushes Origjinal Performancat C

  Prishtinë Sot, 01:53
  280 €
 • 6 foto
  LENOVO i5 SLIM / 8 RAM / SSD / L440 / NGA ZVICRRA
  Kompjutera

  LENOVO i5 SLIM / 8 RAM / SSD / L440 / NGA ZVICRRA

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer punon perfekt, i rujten Mbushes Origjinal Performancat CO

  Prishtinë Sot, 01:51
  250 €
 • 4 foto
  HP i7 ZBOOK WORKSTATION / SSD 256 / RAM 16 / 15”
  Kompjutera

  HP i7 ZBOOK WORKSTATION / SSD 256 / RAM 16 / 15”

  WORKSTATION Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten shum thujse iri, Mbushes

  Prishtinë Sot, 01:49
  570 €
 • 5 foto
  HP i5 ELITEBOOK / SSD / 8 GB RAM / THUJSE I RI
  Kompjutera

  HP i5 ELITEBOOK / SSD / 8 GB RAM / THUJSE I RI

  Laptopi eshte ne gjendje te shelqyer punon perfekt, i rujten Mbushes Origjinal Performancat

  Prishtinë Sot, 01:49
  250 €
 • 5 foto
  MACBOOK PRO i5 / RETINA / 16 GB RAM / SSD /
  Kompjutera

  MACBOOK PRO i5 / RETINA / 16 GB RAM / SSD /

  Laptopi eshte ne gjendje te mire punon perfekt, i rujten Mbushes Origjinal Performancat CORE i

  Prishtinë Sot, 01:49
  570 €
 • 4 foto
  HP i7 ULTRA / NVIDIA G FORCE / QUAD CORE / 15”6
  Kompjutera

  HP i7 ULTRA / NVIDIA G FORCE / QUAD CORE / 15”6

  SHPALLJE WORKSTATION Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten shum th

  Prishtinë Sot, 01:49
  390 €
 • 2 foto
  HP i7 WORKSTATION / 500 HDD / 8 RAM / 15”6 INCH
  Kompjutera

  HP i7 WORKSTATION / 500 HDD / 8 RAM / 15”6 INCH

  Workstation Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten shum thujse iri, Mbushes

  Prishtinë Sot, 01:49
  250 €
 • 5 foto
  HP i7 SSD/WORKSTATION /NVIDIA / QUADRO / 17” INCH
  Kompjutera

  HP i7 SSD/WORKSTATION /NVIDIA / QUADRO / 17” INCH

  WORKSTATION Laptopi ne gjendje teper tmire,me nje fjal iri foto te laptopit jane Origjina

  Prishtinë Sot, 01:49
  350 €
 • 5 foto
  DELL i5 ULTRABOOK / SSD / 4th GEN
  Kompjutera

  DELL i5 ULTRABOOK / SSD / 4th GEN

  Laptopi eshte ne gjendje te shkelqyer, punon perfekt, i rujten shum thujse iri, Mbushes Origjinal

  Prishtinë Sot, 01:49
  230 €
 • 0 foto
  shes iPhone 7 i ardhun nga franca shum i rujtun
  Telefona celulare

  shes iPhone 7 i ardhun nga franca shum i rujtun

  iphone 7 osht 32 giga mka ardh prej france pa asni gervishje si i ri garantoj per telefonin ngjyra o

  Prishtinë Sot, 01:43
  230 €
 • 3 foto
  TOSHIBA i5 / NVIDIA GRAFIK / 8 GB RAM / 15”6
  Kompjutera

  TOSHIBA i5 / NVIDIA GRAFIK / 8 GB RAM / 15”6

  Laptopi ne gjendje teper tmire, foto te laptopit jane Origjinale Mbushes Origjinal Performancat

  Prishtinë Sot, 01:42
  190 €
 • 3 foto
  IPhone 4s i ri 16GB
  Telefona celulare

  IPhone 4s i ri 16GB

  Shess iPhone 4s i rii 16 GB 100% ju garantoj se nuk ka asnjë defektt shum asht ii mir pa vrejtje ju

  Gjilan Sot, 01:40
  35 €
 • 5 foto
  Iphone 6s golld 64 giga
  Telefona celulare

  Iphone 6s golld 64 giga

  Shitet iphone 6s golld 64 giga i perdoren punon perfekt me ce i ardhur nga zvicra ....

  Prizren Sot, 01:28
  140 €
 • 10 foto
  !OKAZION! SAMSUN GALAXY S10 128GB,1 JAV I PERDORUR
  Telefona celulare

  !OKAZION! SAMSUN GALAXY S10 128GB,1 JAV I PERDORUR

  Shes Samsung Galaxy S10, 128 gb, kolor shum i vecant me nuanca, 1 jav i perdorur, akull i ri! Cmimi:

  Tiranë Sot, 01:21
  500 €
 • 8 foto
   !OKAZION! SAMSUNG NOTE 8 I RI NE KUTI
  Telefona celulare

  !OKAZION! SAMSUNG NOTE 8 I RI NE KUTI

  Samsung Note 8 i ri ne kuti, disponoj dhe faturen e blerjes me 12 muaj garanci e blere me vler 450€.

  Tiranë Sot, 01:21
  420 €
 • 5 foto
  !!OKAZION!! SONY HOME CINEMA 5.1 1000W SUPER FUQI
  Audio / CD / Stereo

  !!OKAZION!! SONY HOME CINEMA 5.1 1000W SUPER FUQI

  Shes Home Cinema 5.1 Sony BDV-E6100, perfshihet 4 bokse kolone, 1 boks qendror, Woferi per Bass dhe

  Tiranë Sot, 01:21
  380 €
 • 1 foto
  Kompjuter Intel Core i5
  Kompjutera

  Kompjuter Intel Core i5

  Shes kompjuterin ne gjendje te rregullt me keto performanca: I5-2400 3.10 to 3.40Ghz 4GB DDR3 320GB

  Prishtinë Sot, 01:20
  90 €
 • 1 foto
  Etherium Riga në Shitje
  Pjese per kompjuter

  Etherium Riga në Shitje

  Rig me 6 kartela 150 Mh/s (te garantuara) Çmimi: 2299€ Kartelat: Zotac P106 Mining Edition MSI Z270

  Prishtinë Sot, 01:16
  2.299 €
 • 6 foto
  Okazion shitet iphone 7 plus
  Telefona celulare

  Okazion shitet iphone 7 plus

  Gjendja 10/10. 32gb

  Lushnjë Sot, 01:13
  350 Lek
 • 2 foto
   iphone 7 plus
  Telefona celulare

  iphone 7 plus

  Gjendja 10/10. 32 gb. Telefoni esht perdorur vetem nga mua

  Tiranë Sot, 01:13
  350 Lek
 • 0 foto
  Shitet telefon samsung galaxy
  Telefona celulare

  Shitet telefon samsung galaxy

  Ne gjendje super

  Dibër Sot, 01:13
  70 Lek
 • 4 foto
  iPhone X 65gb
  Telefona celulare

  iPhone X 65gb

  iPhone X Gjendja 10/10 Me aksesor origjinal Pak i perdorur Shitet per arsye mosperdorimi OKAZION

  Lushnjë Sot, 01:10
  650 €
 • 1 foto
  Pllake (motherboard) + Cooler dhe procesor
  Pjese per kompjuter

  Pllake (motherboard) + Cooler dhe procesor

  Shes pllaken ne gjendje perfekte me cooler dhe procesor Modeli: HP dx7500 Procesori - Intel® Penti

  Prishtinë Sot, 01:09
  18 €
 • 2 foto
  Kompjuter dhe monitor i5
  Kompjutera

  Kompjuter dhe monitor i5

  Shes kompjuterin ne gjendje te rregullt me keto performanca: I5-2400 3.10 to 3.40Ghz 4GB DDR3 320GB

  Prishtinë Sot, 01:09
  100 €
 • 1 foto
  Kompjuter + monitor ne gjendje perfekte
  Kompjutera

  Kompjuter + monitor ne gjendje perfekte

  Shes kompjuterin komplet me monitor ne gjendje perfekte me keto performanca: Modeli: HP dx7500 MT

  Prishtinë Sot, 01:09
  65 €
 • 3 foto
  PC Quad Core / DDR3
  Kompjutera

  PC Quad Core / DDR3

  Shes kompjuterin komplet me monitor ne gjendje perfekte me keto performanca: Modeli: HP 500b MT

  Prishtinë Sot, 01:09
  60 €
 • 2 foto
  2 kompjutera komplet + 2 monitora
  Kompjutera

  2 kompjutera komplet + 2 monitora

  Shes 2 kompjutera komplet me monitora ne gjendje perfekte me keto performanca: PC - 1 RAM Memory -

  Prishtinë Sot, 01:08
  99 €
 • 0 foto
  Kompjuter HP
  Kompjutera

  Kompjuter HP

  Shes kompjuterin ne gjendje te rregullt me keto performanca pa harddisk HP Compaq dc5850 Microtowe

  Prishtinë Sot, 01:08
  25 €
 • 1 foto
  Kompjuter QUAD CORE DDR3
  Kompjutera

  Kompjuter QUAD CORE DDR3

  Shes kompjuterin komplet me monitor ne gjendje perfekte me keto performanca: Modeli: HP 500b MT RA

  Prishtinë Sot, 01:08
  50 €
 • 5 foto
  Kompjuter i5 + monitor ne gjendje perfekte
  Kompjutera

  Kompjuter i5 + monitor ne gjendje perfekte

  Shes kompjuterin ne gjendje shume te mire me keto performanca: RAM Memory - 4GB DDR3 Procesori - I

  Prishtinë Sot, 01:07
  110 €