Fluturime Stuttgart - Prishtinë me Çmimet me te lira!
Rezervo tani!

OBJEKT AFARIST ME QIRA 560M2

Çmimi: 8 €
OBJEKT AFARIST ME QIRA 560M2

Detajet

Postuar
15 janar 19:30
Kategoria
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi

LËSHOHET ME QIRA OBJEKTI AFARIST NË FUSHË KOSOVË - Kryqi mes rrugëve "HAMDI GRAJQEVCI" dhe rrugës "DARDANIA".
OBJEKTI KA 560 Metra Katrorë (Kati përdhesë) 8€ Metri katrorë (mund të negociohet për afat më të gjatë bazuar në kushtet e marrëveshjes),
ZYRE 96 Metra Katrorë (kati i parë mbi lokal) 3€ Metri katrorë (mund të negociohet për afat më të gjatë bazuar në kushtet e marrëveshjes),
DEPO 270 Metra Katrorë ( pjesa e garazhave-nën lokal), 3€ Metri katrorë (mund të negociohet për afat më të gjatë bazuar në kushtet e marrëveshjes),

OBJEKTI AFARIST, ZYRJA DHE DEPOJA (MAGAZINA) MUND TË KONTRAKTOHEN EDHE NDARAZI.
OBJEKTI ËSHTË NË NDËRTIM DHE PLANIFIKOHET TË BËHET I GATSHËM NGA MUAJI MARS 2019.


Shpallje te ngjashme