Anije dhe skutera per uje në shitje në Durrës

 • 4 foto
  Varke per shitje
  Anije dhe skutera per uje

  Varke per shitje

  Sanall me gjatesi 5.5 metra dhe gjeresi 2 metra. I pajisur me letra. Porto Romano Durres

  Durrës 30 maj 11:48
  250.000 Lek