Ferizaj

Apartment / Banesa në shitje në Ferizaj

Kategoria

Kuadratura m²

Numri i dhomave

2

Çmimi

Vendi

 • 6 foto
  Ringa (Urgjent Shiten Banesat)486/18
  Apartment / Banesa

  Ringa (Urgjent Shiten Banesat)486/18

  Urgjent Shiten Banesat ne Rr.Vellezerit Gervalla te \"Idea Invest\": Banesat jane: 132.4 m2-Kati 3

  Ferizaj Sot, 22:10
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shiten Banesat ne Ferizaj,Pr,Gjilan)520/19
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shiten Banesat ne Ferizaj,Pr,Gjilan)520/19

  Shiten Banesat ne Ferizaj,Prishtine,Gjilan: Banesat jane te Gatshme per Banim. B1-Banesa ne Lagje te

  Ferizaj Sot, 22:10
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shiten 7 Banesa ne Qender te Ferizajit)536
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shiten 7 Banesa ne Qender te Ferizajit)536

  Shiten Banesat ne Qender te Ferizajit,Te Tregu: Banesat jane ne Ndertim e siper dhe kane: B1.128 m2

  Ferizaj Sot, 22:08
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Ringa (Shitet Banesa ne Qender te Qytetit)478/18
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shitet Banesa ne Qender te Qytetit)478/18

  Shitet Banesa ne Qender te Qytetit: Banesa eshte afer Shamrock coffe.. Banesa ka 85 m2 dhe eshte e m

  Ferizaj Sot, 22:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shitet Banesa ne Ferizaj-Lagje te Re)526/19
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shitet Banesa ne Ferizaj-Lagje te Re)526/19

  Shitet Banesa ne Lagje te Re-te Swiss Invest: Banesa ka 89.7 m2 dhe eshte ne K.10. Banesa ka Sallo

  Ferizaj Sot, 22:05
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)534/19
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)534/19

  Shiten Banesat ne Lagje te Re: B1:89.06 K.4-te Urban Cons.. B2:89.06 K.60-te Urban Cons.. Banesat ja

  Ferizaj Sot, 22:05
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re Te Royal)532
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re Te Royal)532

  Shitet Banesa ne Lagje te Re te Royal Residence Rr:Dimitrije Tudoceviq. Banesa eshte te Kompleksi i

  Ferizaj Sot, 21:57
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)537/19
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)537/19

  Shiten Banesat ne Lagje te Re te Objektet e Sn-A,te Gatshme per Banim. B1.115.1 m2 K.8 B2.116 m2 K

  Ferizaj Sot, 21:57
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Ringa (Shitet Banesa ne Rr.Liman Reka)467/18
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shitet Banesa ne Rr.Liman Reka)467/18

  Shitet Banesa ne Rr.Liman Reka te Fakullteti AAB ne Ferizaj. Banesa ka 85 m2 dhe eshte ne Katin e 4:

  Ferizaj Sot, 21:53
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re)543/19
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re)543/19

  Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re)543/19 Shitet Banesa me 80 m2 Kati/1. Te Shkolla Gjimnazit \"Sha

  Ferizaj Sot, 21:41
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet Banesa 87.05 m
  Apartment / Banesa

  Shitet Banesa 87.05 m

  Shitet banesa 87.05 m,kati i 7 i banimit, eshte e gatshme per banim,posedon qendrim ditor dhe kuzhin

  Ferizaj Sot, 21:24
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 64m2 Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 64m2 Ferizaj

  Shitet:Banesa Kuadraturë:64 m2 Kati:-II- Organizimi: Nje dhomë gjumi,sallon+kuzhinë,wc+b dhe terasë

  Ferizaj Sot, 21:23
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 62.42m2 K-VIII Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 62.42m2 K-VIII Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-62.42m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj Sot, 20:24
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 86.75m2 K-X Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 86.75m2 K-X Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-X 🔸Hapsirë-86.75m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -afër gjyaktes se re

  Ferizaj Sot, 20:21
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  NITI-SHITET BANESA 62.42m2 K-VI Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 62.42m2 K-VI Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-62.42m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj Sot, 20:18
  Me Marrveshje
 • 0 foto
   Shiten banesat në Ferizaj
  Apartment / Banesa

  Shiten banesat në Ferizaj

  Kodi 0448 Shiten banesat në Ferizaj ndërtimi Union Invest, 50% pjesëmarrje, 0% interes, 24muaj pa k

  Ferizaj Sot, 17:39
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Shitet banesa ne katin e 4-te - Ferizaj
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa ne katin e 4-te - Ferizaj

  Sipërfaqja e banesës: ➡ 91.9 m² Banesa përmban: Qëndrim ditor + kuzhinë | 2 dhoma gjumi | Wc |Ban

  Ferizaj 17 janar 17:20
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Shitet banesa ne katin e 4-te - Ferizaj
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa ne katin e 4-te - Ferizaj

  Sipërfaqja e banesës: ➡ 92.5 m² Banesa përmban: Qëndrim ditor + kuzhinë | 2 dhoma gjumi |Banjo |D

  Ferizaj 17 janar 17:20
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 69.80 K-X Rr.Astrit Bytyqi
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 69.80 K-X Rr.Astrit Bytyqi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-X 🔸Hapsirë-69.80m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re 🔸Rendi

  Ferizaj 17 janar 14:25
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 62.42m2 K-V Përball Gjykatës
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 62.42m2 K-V Përball Gjykatës

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-62.42m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj 16 janar 17:04
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  NITI-SHITET BANESA 72m2 K-IV TE AAB E MOBILUAR
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 72m2 K-IV TE AAB E MOBILUAR

  🔸Shitet - Banesa (1+1) /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-72m2 🔸Lokacioni - Te Fakullteti Aab - Ferizaj 🔸R

  Ferizaj 16 janar 16:23
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-V Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-V Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-61.2m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmimi:M

  Ferizaj 16 janar 13:06
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Shitet banesa ne katin e 4-te - Ferizaj
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa ne katin e 4-te - Ferizaj

  Sipërfaqja e banesës: ➡ 92.9 m² Banesa përmban: Qëndrim ditor + kuzhinë | 2 dhoma gjumi | Wc | Ban

  Ferizaj 16 janar 11:17
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.45m2 Mbrapa S.Policor
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 61.45m2 Mbrapa S.Policor

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Te Ndryshme 🔸Hapsirë-61.45m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -Banesa

  Ferizaj 15 janar 13:00
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.45m2 K-VI Mbrapa S.Policor
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 61.45m2 K-VI Mbrapa S.Policor

  🔸Shitet - Banesa (1+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-61.45m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku

  Ferizaj 15 janar 12:52
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-IX Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-IX Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IX 🔸Hapsirë-61.2m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmimi:

  Ferizaj 15 janar 12:25
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-VI Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-VI Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-61.2m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmimi:

  Ferizaj 15 janar 11:57
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-IV
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-IV

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-61.2m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmimi:

  Ferizaj 15 janar 11:49
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-VIII Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-VIII Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-61.2m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmim

  Ferizaj 15 janar 11:47
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-VII Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-VII Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-61.2m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmimi

  Ferizaj 15 janar 11:42
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 66.25m2 K-Ndryshme Rr.Tirana
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 66.25m2 K-Ndryshme Rr.Tirana

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Ndryshme 🔸Hapsirë-65m2 🔸Lokacioni - Rr.Tirana INVESTITORI-E-B INV

  Ferizaj 15 janar 11:39
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 64.50m2 K-IV Ferizaj
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 64.50m2 K-IV Ferizaj

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-64.50m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmimi

  Ferizaj 15 janar 11:37
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 71.30m2 K-PERDHES
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 71.30m2 K-PERDHES

  🔸Shitet - Banesa (1+1) /Ferizaj 🔸Kati-PËRDHES 🔸Hapsirë-71.30m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku Çmimi:Me

  Ferizaj 15 janar 11:34
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 65m2 K-I Rr.Vëllezërit Gërvalla
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 65m2 K-I Rr.Vëllezërit Gërvalla

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-I 🔸Hapsirë-65m2 🔸Lokacioni - Te qerdhja INVESTITORI-IDEA INVEST

  Ferizaj 15 janar 11:10
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 50m2 Rr.Varoshit 289/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 50m2 Rr.Varoshit 289/17

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 50 m2 Kati:VIII Adresa:Rr. Varoshit Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi di

  Ferizaj 13 janar 09:11
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Shitet banesa 81m2
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa 81m2

  Shitet banesa në Ferizaj,Rr.12 Qershori.Banesa posedon dy dhoma,qëndrim ditor,banjo,ballkon dhe shpa

  Ferizaj 11 janar 14:31
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  JURISTI- Shitet banesa e mobiluar 2+1
  Apartment / Banesa

  JURISTI- Shitet banesa e mobiluar 2+1

  Agjensioni Juristi • Shitet Banesa 94 m2 e mobiluar ( kati i parë i banimit) Banesa gjindet në Fe

  Ferizaj 2 janar 19:13
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  Shitet Banesa 88.80m2 te Gani Rosha Kati III
  Apartment / Banesa

  Shitet Banesa 88.80m2 te Gani Rosha Kati III

  Shitet Banesa në Ferizaj Perballe Gjykates themelore afer Stacionit Policor, Zjarrfiksave,Viva f

  Ferizaj 27 dhjetor 21:41
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Shitet Banesa 94 m2 e mobiluar
  Apartment / Banesa

  Shitet Banesa 94 m2 e mobiluar

  Shitet banesa 94 m2 ne ferizaj tek AAB kati i 4, banesa eshte 2 dhomeshe, 1 banjo, 1wc, ballkon... P

  Ferizaj 25 dhjetor 09:44
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  NITI-SHITET BANESA 60m2 K-V E GATSHME
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 60m2 K-V E GATSHME

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-60m2 🔸Lokacioni - Mbrapa Stacionit Policor -Banesa e

  Ferizaj 23 dhjetor 17:19
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  Banes me qera per 7ditë-10ditë-15ditë
  Apartment / Banesa

  Banes me qera per 7ditë-10ditë-15ditë

  Ipet banesa me qera ne qender te Ferizajit e mobiluar me te gjitha gjerat e reja . Gjindet mbrapa st

  Ferizaj 13 dhjetor 14:52
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Shitet banesa ne rrugen enver topalli
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa ne rrugen enver topalli

  Shitet banesa ne rrugen enver topalli rruga e gremes,banesa e re me pamje shume te mire banesa ka 90

  Ferizaj 26 nëntor 09:19
  1 €
 • 6 foto
  Shiten Banesa me dimezione te ndrushme
  Apartment / Banesa

  Shiten Banesa me dimezione te ndrushme

  Shiten Banesa me dimezione te ndrushme , Tek french . rr.Halim Spahija Ferizaj TEL:049884545 ose Vi

  Ferizaj 23 nëntor 13:31
  420 €
 • 7 foto
  Shitet banesa 80m2 tek tregu i gjelbert(te pazari)
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa 80m2 tek tregu i gjelbert(te pazari)

  Shitet banesa 80m2 tek tregu i gjelbert(te pazari) objekti Hajrizit kati i 1 (par) banesa posedon 1

  Ferizaj 23 nëntor 13:31
  37.000 €
 • 1 foto
  Juristi-Shitet banesa 2+1 në katin e dytë
  Apartment / Banesa

  Juristi-Shitet banesa 2+1 në katin e dytë

  Agjensioni Juristi Shitet Banesat në Ferizaj (te qendra e mjeksis familjare) në Rr. Rexhep Bislimi

  Ferizaj 8 nëntor 23:18
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  ELKOS GROUP-SHITEN BANESAT 95M2 KATE TE NDRYSHME
  Apartment / Banesa

  ELKOS GROUP-SHITEN BANESAT 95M2 KATE TE NDRYSHME

  Shiten banesat 95m2 ne katë te 6,7,8,9. Banesat kane kete renditje: -Sallon dhe kuzhine -2 dhoma gju

  Ferizaj 4 nëntor 10:38
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet banesa ne Ferizaj tek Lagjja e Re
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa ne Ferizaj tek Lagjja e Re

  Shitet banesa ne Ferizaj ne pjesen me te mire te Lagjes se Re ❗️CMIMI PROMOCIONAL 379euro m2 â

  Ferizaj 20 tetor 23:20
  379 €
 • 4 foto
  Ferizaj shitet Banesa ne katin e 9 88.05 m2
  Apartment / Banesa

  Ferizaj shitet Banesa ne katin e 9 88.05 m2

  Shiten banesa në pjesën më të mirē të Lagjes së Re në Ferizaj. Banese ne katin e 9 88.05 m2. Page

  Ferizaj 20 tetor 23:19
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Shitet banesa 128.2m2
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa 128.2m2

  Shitet banesa në Ferizaj,Rr.Astrit Bytyçi.Banesa posedon dy dhoma,qëndrim ditor,dy ballkona,banjo. K

  Ferizaj 17 tetor 19:33
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 68.03m2 K-VI Mbrapa S.Policor
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 68.03m2 K-VI Mbrapa S.Policor

  🔸Shitet - Banesa (1+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-68.03m2 🔸Lokacioni - Mbrapa Stacionit Policor

  Ferizaj 14 tetor 19:20
  Me Marrveshje