Ferizaj

Apartment / Banesa në shitje në Ferizaj

Kategoria

Kuadratura m²

Numri i dhomave

Çmimi

Vendi

 • 11 foto
  Shitet Banesa Penthouse
  Apartment / Banesa

  Shitet Banesa Penthouse

  Shitet banesa penthouse 210m2 Banesa gjindet ne rrugen Astrit Bytyqi .. Banesa ka nje plan te mbrend

  Ferizaj Sot, 01:04
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA- SHITET BANESA 94m2 Rr.SALI CEKU 199/17B
  Apartment / Banesa

  LINA- SHITET BANESA 94m2 Rr.SALI CEKU 199/17B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 94m2 Kati:V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma gju

  Ferizaj Sot, 01:00
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITET BANESA 94m2 KATI VII RR.R.BISLI 238/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 94m2 KATI VII RR.R.BISLI 238/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 94m2 Kati;VII Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma g

  Ferizaj Sot, 00:55
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA BANESA 130m2 K përdhesë Vizioni7 08/16
  Apartment / Banesa

  LINA BANESA 130m2 K përdhesë Vizioni7 08/16

  Shitet;Banesa Kuadratura:130m2 Kati; Përdhesë Organizimi i mbrendshëm:Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre dh

  Ferizaj Sot, 00:54
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA SHITET BANESA 103m2 NE QENDER-FR 205/17B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 103m2 NE QENDER-FR 205/17B

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 103m2 Kati:-VI-të Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre d

  Ferizaj Sot, 00:54
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 113m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 113m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 113.06 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. Kemaj Hetemi ne Ferizaj Organizi

  Ferizaj Sot, 00:54
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA Shitet 56m2 kati 5
  Apartment / Banesa

  LINA Shitet 56m2 kati 5

  🏢Shitet Banesa 56m2 në katin V. ✅Eshtë e gatshme për banim. 📌Gjendët në njëren nga zonat më të per

  Ferizaj Sot, 00:54
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shiten Banesat 102m2 dhe 59m2 në Lagjen e re
  Apartment / Banesa

  LINA-Shiten Banesat 102m2 dhe 59m2 në Lagjen e re

  Shiten : Banesat Kuadraturë: 103 m2 dhe 59m2 Katet;VII,VIII Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë

  Ferizaj Sot, 00:53
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Shitet banesa garsoniere 35m2 te Muhaxheret 01/19
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa garsoniere 35m2 te Muhaxheret 01/19

  Banesa ndodhet ne katin e pare ndodhet afer xhamise,banesa eshte ne ndertim e siper Cmimi:1020 euro

  Ferizaj Sot, 00:53
  1.000 €
 • 1 foto
  LINA SHITET BANESA 96.09m2 LAGJJE TE RE-FR 208/17B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 96.09m2 LAGJJE TE RE-FR 208/17B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 96.09m2 Kati;IV Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma

  Ferizaj Sot, 00:52
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 97.30m2 kate ndrysh.Rr.Emin.D
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 97.30m2 kate ndrysh.Rr.Emin.D

  Shiten: Banesat-Blloku A3 Kuadratura:,97.30m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi dit

  Ferizaj Sot, 00:52
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LINA-SHITEN BANESAT 91.16m2 88.13M2 V.G 186/17B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITEN BANESAT 91.16m2 88.13M2 V.G 186/17B

  Shiten: Banesat Kuadratura: 91.16m2,88.13m2,80m2 ,Katet: Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndri

  Ferizaj Sot, 00:51
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 158.90m2 kate te ndryshme\"Toni\"
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 158.90m2 kate te ndryshme\"Toni\"

  Shitet: Banesa Kuadratura: 158.90m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj Sot, 00:51
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 94m2 kati VIII Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 94m2 kati VIII Ferizaj

  🏢Shitet Banesa 94m2 në katin VIII. ✅Eshtë në ndërtim e sipër. 📌Gjendët në njëren nga zonat më të p

  Ferizaj Sot, 00:51
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-SHITET BANESA 87m2 K VIII Lagje te Re 130/16
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 87m2 K VIII Lagje te Re 130/16

  Shitet;Banesa Kuadratura:87m2 Kati; VIII-të Organizimi i mbrendshëm:Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma

  Ferizaj Sot, 00:50
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA Shitet Banesa 88.3 Rr.Vll.Gërvalla 195/17B
  Apartment / Banesa

  LINA Shitet Banesa 88.3 Rr.Vll.Gërvalla 195/17B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 88.3m2 Kati:VI Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma

  Ferizaj Sot, 00:50
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 140m2 kate ndrysh.Rr.Emin.D
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 140m2 kate ndrysh.Rr.Emin.D

  Shiten: Banesat-Blloku B3 Kuadratura: 140m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditor

  Ferizaj Sot, 00:50
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 108.30m2 kate te ndryshme\"Toni\"
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 108.30m2 kate te ndryshme\"Toni\"

  Shitet: Banesa Kuadratura: 108.30m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj Sot, 00:50
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 110m2 kati -XII-
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 110m2 kati -XII-

  🏢Shitet Banesa 110m2 në katin -XII- ✅Eshtë në ndërtim e sipër. 📌Gjendët në njëren nga zonat më të

  Ferizaj Sot, 00:50
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA SHITET Banesa 92m2 Rr D e Kombit 185/17B-FR
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET Banesa 92m2 Rr D e Kombit 185/17B-FR

  Shitet : Banesa ne qender te qytetit afer teartit Adriana Abdullahu Kuadraturë:92m2 Kati;II Organizi

  Ferizaj Sot, 00:49
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET BANESA 132m2 KATI V Rr.R.BISLIM 229/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 132m2 KATI V Rr.R.BISLIM 229/17

  Shitet Banesa Kuadratura:132m2 Kati:V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tri dhoma gj

  Ferizaj Sot, 00:49
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA SHITEN BANESAT NE KOMPLEKSIN TRESOR FERIZAJ
  Apartment / Banesa

  LINA SHITEN BANESAT NE KOMPLEKSIN TRESOR FERIZAJ

  TRESOR ka filluar ndërtimin e kompleksit për banim kolektiv në pjesën e qytetit ku përveq se është s

  Ferizaj Sot, 00:49
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LINA-SHITET BANESA 123m2 Rr.SEJDI SEJDIU FR-222/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 123m2 Rr.SEJDI SEJDIU FR-222/17

  Shitet: Banesa Kuadratur: 123 m2 Kati: V Organizimi i mbrendeshm: qendrimi ditor+kuzhina,tri dhoma g

  Ferizaj Sot, 00:49
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITEN BANESA(IDEA INVEST)RR.E.DURAKU 234/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITEN BANESA(IDEA INVEST)RR.E.DURAKU 234/17

  Shiten: Banesat bllloku b1,b2,b3,b4,b5,b6 Kuadratura: 115.85m2,87m2,109.40m2,86.50m2,140m2 Kate:te n

  Ferizaj Sot, 00:49
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-shitet banesa ne Prishtine te Lesna
  Apartment / Banesa

  LINA-shitet banesa ne Prishtine te Lesna

  Shitet : Banesa Kuadraturë: 110 m2 Kati: -VI Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre dh

  Ferizaj Sot, 00:49
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 102m2 kate ndryshme Rr.Emin. D.
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 102m2 kate ndryshme Rr.Emin. D.

  Shiten: Banesat-Blloku C3 Kuadratura: 102m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditor

  Ferizaj Sot, 00:49
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 78.60m2 kate te ndryshme\"Toni\"
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 78.60m2 kate te ndryshme\"Toni\"

  Shitet: Banesa Kuadratura: 78.60m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj Sot, 00:49
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-SHITET BANESA 95m2 Kati V të 77/16B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 95m2 Kati V të 77/16B

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 95 m2 Kati:-V-të Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dho

  Ferizaj Sot, 00:48
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-URGJENT shitet banesa 103 m2 Rr A.Kaqiku Fr
  Apartment / Banesa

  LINA-URGJENT shitet banesa 103 m2 Rr A.Kaqiku Fr

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 103m2 Kati:I-rë i banimit Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj Sot, 00:48
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shitet banesa 98m2 Rr. Astrit Bytyqi
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 98m2 Rr. Astrit Bytyqi

  Shitet:Banesa Kuadraturë:98 m2 Kati:VII Organizimi:Dy dhoma ,Sallon+kuzhine,wc+b dhe terasë. Adres

  Ferizaj Sot, 00:48
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA SHITET BANESA 89.90m2 Lagjja Iliria 192/17B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 89.90m2 Lagjja Iliria 192/17B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 89.90m2 KatI:II Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma

  Ferizaj Sot, 00:47
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET BANESA 90.60m2 RR.AHMET KAQIKU 272/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 90.60m2 RR.AHMET KAQIKU 272/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 90.60m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj Sot, 00:46
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET BANESA 75m2 KATI 3 TE VIVAFRESH 243/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 75m2 KATI 3 TE VIVAFRESH 243/17

  Shitet: Banesa dhe nderrohet me toke Kuadratura: 75m2 Kati;III Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi dit

  Ferizaj Sot, 00:45
  36.000 €
 • 4 foto
  LINA SHITET BANESA 89.90m2 Lagjja Iliria 193/17B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 89.90m2 Lagjja Iliria 193/17B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 89.90m2 Kati:II Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma

  Ferizaj Sot, 00:45
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 111.15m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 111.15m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 111.15 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. \'Driton Islami\' mbrapa stacion

  Ferizaj Sot, 00:45
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LINA-SHITET BANESA 129m2 Ferizaj 206/17B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 129m2 Ferizaj 206/17B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 129m2 Kati;V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre dhoma g

  Ferizaj Sot, 00:44
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 107.90m2 Rr.Ahmet Kaciku 272/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 107.90m2 Rr.Ahmet Kaciku 272/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 107.90m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj Sot, 00:44
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 91.12m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 91.12m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 91.19 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. \'Driton Islami\' mbrapa stacioni

  Ferizaj Sot, 00:43
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 105m2 kat -II- Ferizaj 287/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 105m2 kat -II- Ferizaj 287/17

  Shitet : Banesa Kuadraturë: 105m2 Kati: -II- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dho

  Ferizaj Sot, 00:43
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 133.80m2 Rr.Ahmet Kaciku 272/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 133.80m2 Rr.Ahmet Kaciku 272/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 133.80m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj Sot, 00:40
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 80.68m2 K-V
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 80.68m2 K-V

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-80.68m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis

  Ferizaj Sot, 00:26
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  NITI-BANESE 128m2 K-VII Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-BANESE 128m2 K-VII Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa (3+1) /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-128m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi -lagje te re

  Ferizaj Sot, 00:25
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 91.57m2 K-IV
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 91.57m2 K-IV

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-91.57m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis

  Ferizaj Sot, 00:25
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA SHITET BANESA 102m2 132/17
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 102m2 132/17

  Komuna: Ferizaj Rr.EMIN DURAKU Shitet:Banesa Kuadraturë: 102 m2 Kati: IV Organizimi i mbrendshëm: a

  Ferizaj Sot, 00:24
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA SHITET BANESA 112m2 NE LAGJEN E RE-FR 223/17
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 112m2 NE LAGJEN E RE-FR 223/17

  Shitet: Banesa Kuadratur: 112 m2 Kati: VII Adresa:Lagja e re"FITORJA" -Ferizaj Gjendja: e gatshme dh

  Ferizaj Sot, 00:24
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET BANESA 84.30m2 Rr.AHMET KAQIKU 272/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 84.30m2 Rr.AHMET KAQIKU 272/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 84.30m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj Sot, 00:24
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-SHITET BANESA 129m2 KAT V RR.H.JASHARI 260/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 129m2 KAT V RR.H.JASHARI 260/17

  Shitet: Banesa E Gatshme Kuadratura: 129m2 Kati;V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,t

  Ferizaj Sot, 00:24
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 84.5m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 84.5m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 84.5 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. Hysen Terpeza ne Ferizaj Organizim

  Ferizaj Sot, 00:24
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  NITI-BANESA 95.88m2 Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-BANESA 95.88m2 Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Te Ndryshme 🔸Hapsirë-95.88 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -Banesa Ndër

  Ferizaj Sot, 00:24
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shiten banesat 64m2 dhe 57m2 te Vizioni280/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shiten banesat 64m2 dhe 57m2 te Vizioni280/17

  Shiten: Banesat Kuadraturë: 64m2 dhe 57m2 Kati:II dhe III Te leshuara me qera. Adresa:Rr.Varoshit-Te

  Ferizaj Sot, 00:23
  Me Marrveshje