Ferizaj

Apartment / Banesa në shitje në Ferizaj

Kategoria

Kuadratura m²

Numri i dhomave

Çmimi

Vendi

 • 5 foto
  Shitet banesa 125.92m K-6 te Nderimi 3
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa 125.92m K-6 te Nderimi 3

  Banesa ka 125.92m dhe perbehet nga 3 dhoma,nje sallon te madh,2 banjo,njeren banjo+WC ne dhome, e tj

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shitet Banesa PentHouse)300/17
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shitet Banesa PentHouse)300/17

  Shitet Banesa PentHouse ne Ferizaj (E Gatshme per Banim) Rr.Vellezerit Gervalla: Banesa ka 200 m2 d

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 75m2 kati III Rr.12Qer. 295/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 75m2 kati III Rr.12Qer. 295/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 75m2 Kati:III Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma g

  Ferizaj 12 nëntor 21:17
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA SHITET BANESA 87.55m2 Lagjja Iliria 182/16B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 87.55m2 Lagjja Iliria 182/16B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 87.55m2 Kate: Te Ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj 12 nëntor 21:16
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 98m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 98m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 98 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla perball Qerdhes ne F

  Ferizaj 12 nëntor 21:16
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 65m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 65m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 65 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla ne Ferizaj Organizim

  Ferizaj 12 nëntor 21:16
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 96.90m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.90m2 ne kate te ndryshme

  Shiten: Banesat Kuadratura: 96.90m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj 12 nëntor 21:16
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITET BANESA 88.90m2 Lagjja Iliria 180/16B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 88.90m2 Lagjja Iliria 180/16B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 88.90m2 Kate: Te Ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj 12 nëntor 21:15
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 121.70m2 kate ndrysh. Rr.Emin.D
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 121.70m2 kate ndrysh. Rr.Emin.D

  Shiten: Banesat-Blloku A2 Kuadratura: 121.70m2, Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi d

  Ferizaj 12 nëntor 21:15
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 93.50m2 kate te ndryshme\"Toni\"
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 93.50m2 kate te ndryshme\"Toni\"

  Shitet: Banesa Kuadratura: 93.50m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj 12 nëntor 21:15
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  LINA-Shitet banesa 82m2 kati II Rr.H.Spahiu 290/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 82m2 kati II Rr.H.Spahiu 290/17

  Shitet:Banesa e mobiluar Kuadraturë:82m2 Kati:II Adresa:Rr.Halim Spahiu-Sna Organizimi:Sallon me kuz

  Ferizaj 12 nëntor 21:15
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-Shitet banesa 116m2 kati III Lagja Re 292/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 116m2 kati III Lagja Re 292/17

  Shitet: Banesa Kuadratura:116.7m2 Kati:III Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tri dhom

  Ferizaj 12 nëntor 21:15
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA banesa 122m2 K II ,rr.D.e Kombit132/16
  Apartment / Banesa

  LINA banesa 122m2 K II ,rr.D.e Kombit132/16

  Shitet : Banesa Kuadraturë: 122m2 Kati: II-të Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre d

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET BANESA 88.90m2, Lagjja Iliria 177/16B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 88.90m2, Lagjja Iliria 177/16B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 88.90m2 Kate: Te Ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-SHITET BANESA 70m2 KATI IX RR.S.CEKU 266/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 70m2 KATI IX RR.S.CEKU 266/17

  Shitet;Banesa(e mobiluar) Kuadratura:70 m2 Kati; IX Organizimi i mbrendshëm:qëndrimi ditorë+kuzhina,

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 82.4m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 82.4m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 84.5 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. Hysen Terpeza ne Ferizaj Organizim

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 87.50m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 87.50m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 87.50 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. 12 Qershori ne Ferizaj Organizi

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 96.60m2 kate ndrysh.Rr.Emin.D
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.60m2 kate ndrysh.Rr.Emin.D

  Shiten: Banesat-Blloku A6 Kuadratura: 96.60m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi dit

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 104.40m2 kati -V-
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 104.40m2 kati -V-

  Shiten: Banesat Kuadratura: 104.40 m2 Kati: -V- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,3 d

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LINA-Shitet banesa 82.50m2 Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 82.50m2 Ferizaj

  Shitet: Banesa Kuadratura:82.50m2 Kati;II Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë se bashku me kuzh

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA-Shitet banesa 90m2 kati -VI- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 90m2 kati -VI- Ferizaj

  Shitet:Banesa Kuadraturë:98 m2 Kati:VI Organizimi:Dy dhoma ,Sallon+kuzhine,wc+b dhe terasë .Adresa:R

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa (Shiten 7 Banesa ne Ferizaj)531/19
  Apartment / Banesa

  Ringa (Shiten 7 Banesa ne Ferizaj)531/19

  Shiten Banesat ne Lokacione te Ndryshme: B1.120 m2 K.4-Lagje te Re. B2.116 m2 K.8 Lagje te Re. B3

  Ferizaj 12 nëntor 21:14
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  LINA SHITET BANESA 92m2 LAGJE TE RE-FR 207/17B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 92m2 LAGJE TE RE-FR 207/17B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 92m2 Kati;IV Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,DY dhoma gj

  Ferizaj 12 nëntor 21:13
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITET BANESA 118.80m2, Lagjja Iliria 183/16B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 118.80m2, Lagjja Iliria 183/16B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 118.80m2 Kate: Te Ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzh

  Ferizaj 12 nëntor 21:13
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA BANESA 91.50m2 Lagjja Iliria 178/16B
  Apartment / Banesa

  LINA BANESA 91.50m2 Lagjja Iliria 178/16B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 91.50m2 Kate: Te Ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj 12 nëntor 21:13
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITEN BANESAT(IDEA INVEST)RR.E.DURAKU 233/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITEN BANESAT(IDEA INVEST)RR.E.DURAKU 233/17

  Shiten: Banesat-Blloku A1,A2,A3,A4,A5,A6 Kuadratura: 89.10m2,121.70m2,97.30m2,93.40m2,98.70m2 Kate;T

  Ferizaj 12 nëntor 21:13
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 151.3m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 151.3m2 ne kate te ndryshme

  itet: Banesa Kuadraturë: 151.3m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla ne Ferizaj Organizi

  Ferizaj 12 nëntor 21:13
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-Shitet bnesa 112m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet bnesa 112m2 ne kate te ndryshme

  itet: Banesa Kuadraturë: 112m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla ne Ferizaj Organizimi

  Ferizaj 12 nëntor 21:13
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 97.2m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 97.2m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 97.2 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. Hysen Terpeza ne Ferizaj Organizim

  Ferizaj 12 nëntor 21:13
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ringa(Shitet Banesa ne Rr.Gilanit)
  Apartment / Banesa

  Ringa(Shitet Banesa ne Rr.Gilanit)

  Shitet banesa ne Rr.Gilanit te Ambullanta Rajonale. Banesa eshte ne katin e 7. Me 75m2. Banesa ka 2

  Ferizaj 12 nëntor 21:13
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 84m2 afer shkolles Gjon Serreci
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 84m2 afer shkolles Gjon Serreci

  Shitet:Banesa e gatëshme Kuadraturë:84 m2 Kati:VI Organizimi:Dy dhoma gjumi, sallon kuzhinë,wc+b dhe

  Ferizaj 12 nëntor 21:13
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 108.10m Rr.Ahmet Kaciku 272/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 108.10m Rr.Ahmet Kaciku 272/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 108.10m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj 12 nëntor 21:12
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 95.88m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 95.88m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 95.88 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. \'Driton Islami\' mbrapa stacioni

  Ferizaj 12 nëntor 21:12
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 79.20m2 kate ndry.Rr.12Qershori
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 79.20m2 kate ndry.Rr.12Qershori

  Shiten: Banesat Kuadratura: 79.20m2 Kate;Te ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj 12 nëntor 21:12
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA SHITET BANESA 65m2 K IV LAGJJA E RE 209/17B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITET BANESA 65m2 K IV LAGJJA E RE 209/17B

  Shitet:Banesa Hapësirë:65 m2 Kati:IV Organizimi i mbrendshëm: a)qëndrimi ditorë b)dhomë gjumi c)wc+

  Ferizaj 12 nëntor 21:12
  30.000 €
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 50m2 Rr.Varoshit 289/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 50m2 Rr.Varoshit 289/17

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 50 m2 Kati:VIII Adresa:Rr. Varoshit Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi di

  Ferizaj 12 nëntor 21:12
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 90.4m2 kati-VI- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 90.4m2 kati-VI- Ferizaj

  Shitet:Banesa Hapësirë:90.4 m2 Kati:Vl Organizimi:dhomë dite me kuzhinë,dy dhoma gjumi,wc+b,wc,depo

  Ferizaj 12 nëntor 21:12
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA SHITETE BANES 131.30m2 Rr.V Gervalla 242/17
  Apartment / Banesa

  LINA SHITETE BANES 131.30m2 Rr.V Gervalla 242/17

  Shitet : Banesa Kuadraturë: 131.30m2 Kati: -VI- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dhe

  Ferizaj 12 nëntor 21:11
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITET BANESA 88.90m2 Lagjja Iliria 184/16B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 88.90m2 Lagjja Iliria 184/16B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 88.90m2 Kate: Te Ndryshme Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj 12 nëntor 21:11
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 87m2 kat -VII- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 87m2 kat -VII- Ferizaj

  Shitet: Banesa Siperfaqe:87m2 Kat:-VII- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,DY dhoma

  Ferizaj 12 nëntor 21:11
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 96.66m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 96.66m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 96.66 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. \'Driton Islami\' mbrapa stacioni

  Ferizaj 12 nëntor 21:11
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 100.20m2 kati -V- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 100.20m2 kati -V- Ferizaj

  Shitet: Banesa Kuadratura: 100.20 m2 Kati: -V- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,3 dh

  Ferizaj 12 nëntor 21:11
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA-SHITET BANESA 60m2 RR,DESHMORET E K. 244/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 60m2 RR,DESHMORET E K. 244/17

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 60m2 Kati:-III-të Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,nje d

  Ferizaj 12 nëntor 21:11
  31.000 €
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 148.5m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 148.5m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 148.5 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Vellezerit Gervalla perball Qerdhes n

  Ferizaj 12 nëntor 21:11
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Lina-Shitet banesa 120m2 kati -II- Ferizaj
  Apartment / Banesa

  Lina-Shitet banesa 120m2 kati -II- Ferizaj

  Shitet : Banesa Kuadraturë: 120m2 Kati: -II- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dhe tr

  Ferizaj 12 nëntor 21:11
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET BANESA 64.60m2 RR.AHMET KAQIKU 272/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 64.60m2 RR.AHMET KAQIKU 272/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 64.60m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj 12 nëntor 21:10
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  LINA-SHITET BANESA 118.50m2 Ferizaj 169/16B
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 118.50m2 Ferizaj 169/16B

  Shitet: Banesa Kuadratura: 118.50m2 Kati;VII dhe VIII Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj 12 nëntor 21:10
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-SHITET BANESA 93.5m2 RR.AHMET KAQIKU 272/17
  Apartment / Banesa

  LINA-SHITET BANESA 93.5m2 RR.AHMET KAQIKU 272/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 93.50m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhin

  Ferizaj 12 nëntor 21:10
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 86.75m2 Ferizaj
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 86.75m2 Ferizaj

  Shitet;banesa Kuadraturë; 86.75 Banesa: dy dhoma gjumi sallon+kuzhin banjo dhe terase Adressa;Rr.Se

  Ferizaj 12 nëntor 21:10
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 104.5m2 ne kate te ndryshme
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 104.5m2 ne kate te ndryshme

  Shitet: Banesa Kuadraturë: 104.5 m2 Kate: Te ndryshme Adresa:Rr. Hysen Terpeza ne Ferizaj Organizi

  Ferizaj 12 nëntor 21:10
  Me Marrveshje