Obiliq

Apartment / Banesa në shitje në Obiliq

Kategoria

Kuadratura m²

Numri i dhomave

Çmimi

Vendi

 • 2 foto
  Shitet banesa ne Obiliq
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa ne Obiliq

  Shitet banesa e renovuar ne Obiliq banesat afer Komunes se re kati i 5t. Banesa ka; Qendrimin dito

  Obiliq 9 mars 13:15
  23.000 €
 • 0 foto
  Shitet banesa 50m2 me Obiliq
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa 50m2 me Obiliq

  Shitet banesa ne Obiliq, Banesa ka 50m2 dhe posedon. Një dhomë gjumi, qendrimin ditore me kuzhine te

  Obiliq 9 mars 13:14
  24.000 €
 • 0 foto
  Shitet banesa, ish objek. i shtepise se shendetit
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa, ish objek. i shtepise se shendetit

  Shitet banesa ne Obiliq, Banesa ka 75m2 dhe posedon. Dy dhoma gjumi, qendrimin ditore me kuzhine te

  Obiliq 9 mars 13:10
  Me Marrveshje
 • 10 foto
  Ipet me qira
  Apartment / Banesa

  Ipet me qira

  Ipet me qira banesa ne Obiliq. Banesa gjindet te Komuna e re ka dy dhome gjumi,sallon kuzhine,dy b

  Obiliq 19 shkurt 17:27
  100 €
 • 2 foto
  Shitet baesa e renovuar S=60 M2
  Apartment / Banesa

  Shitet baesa e renovuar S=60 M2

  Shitet banesa ne Obiliq, Banesa ka 60m2 dhe posedon. Dy dhoma gjumi, qendrimin ditore me kuzhine te

  Obiliq 2 shkurt 22:21
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Shes Shtepine 96 Metra katror, 5 Ahri Shfrytezim
  Apartment / Banesa

  Shes Shtepine 96 Metra katror, 5 Ahri Shfrytezim

  Shes Shtepine 96 Metra katror, 5 Ahri Shfrytezim , Rrruga kongresi I manastirit mas hekurudhes tren

  Obiliq 6 tetor 22:47
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  Ofrohet
  Apartment / Banesa

  Ofrohet

  Ofrohet banesa me qira ne qender te obiliqit kati i par e mobiluar

  Obiliq 23 shtator 15:02
  100 €
 • 0 foto
  Lshohet banesa me qira ne qender te obiliqit
  Apartment / Banesa

  Lshohet banesa me qira ne qender te obiliqit

  Leshohet banesa me qira ne qender te obiliqit kati i par e mobiluar ka edhe oborr per shfrytezim

  Obiliq 15 shtator 10:55
  100 €
 • 1 foto
  Shiten Banesat
  Apartment / Banesa

  Shiten Banesat

  Shiten banesat 73m2 70m2 dhe 100m2 .Banesat jan ndertim i ri dhe te punuara sipas standarteve bash

  Obiliq 8 shtator 12:56
  420 €
 • 0 foto
  Lshohet banesa me qira ne qender te obiliqit
  Apartment / Banesa

  Lshohet banesa me qira ne qender te obiliqit

  Leshohet banesa me qira ne qender te obiliqit kati i par e mobiluar ka edhe oborr per shfrytezim

  Obiliq 5 shtator 10:30
  100 €
 • 0 foto
  Shitet banesa ne S=82 m2 ne Obiliq
  Apartment / Banesa

  Shitet banesa ne S=82 m2 ne Obiliq

  Shitet banesa në Obiliq në bllokun e ish aneksit të komunës në sheshin \"Aziz Zhilivoda\' në Obiliq.

  Obiliq 7 korrik 16:24
  44.000 €
 • 3 foto
  Shitët banesa luksoze në qendër të Prishtinës mbrapa teatrit kombëtar.
  Apartment / Banesa

  Shitët banesa luksoze në qendër të Prishtinës mbrapa teatrit kombëtar.

  Shitët banesa luksoze në qendër të Prishtinës mbrapa teatrit kombëtar. Banesë super-luksoze e mobil

  Obiliq 10 maj 14:09
  65.000 €
 • 8 foto
  Shitët urgjentisht banesa në Larishtë, Prishtinë te ProcreditBank.
  Apartment / Banesa

  Shitët urgjentisht banesa në Larishtë, Prishtinë te ProcreditBank.

  Shitët urgjentisht banesa në Larishtë, Prishtinë te ProcreditBank. Banesa gjendët në katin e 1-rë,

  Obiliq 8 maj 15:08
  1.100 €
 • 6 foto
  Shes banesën në lagjen dardania, Prishtinë.
  Apartment / Banesa

  Shes banesën në lagjen dardania, Prishtinë.

  Shes banesën në lagjen dardania, Prishtinë. Banesa ka 2 dhoma gjumi. Dhoma e pritjes. Ka 2 ballkona

  Obiliq 24 prill 14:12
  91.000 €
 • 5 foto
  Shitët banesa afër Eulexit në lagjen e spitalit në Prishtinë.
  Apartment / Banesa

  Shitët banesa afër Eulexit në lagjen e spitalit në Prishtinë.

  Shitët banesa afër Eulexit në lagjen e spitalit në Prishtinë. Banesa gjendët në katin e 10-të, ka 1

  Obiliq 23 prill 17:04
  75.000 €
 • 9 foto
  Shitët banesa në Dardani te Viva fresh store.
  Apartment / Banesa

  Shitët banesa në Dardani te Viva fresh store.

  Shitët banesa në Dardani te Viva fresh store. Shumë e përshtatshme për banim dhe për biznes. Ban

  Obiliq 19 prill 13:03
  165.000 €
 • 6 foto
  Shitët banesa ngjitur me lokal në Dardani,
  Apartment / Banesa

  Shitët banesa ngjitur me lokal në Dardani,

  Shitët banesa ngjitur me lokal në Dardani, Prishtinë afër postës kryesore. Banesa gjendët në katin

  Obiliq 18 prill 14:01
  100.000 €
 • 1 foto
  Shitët banesa në Dardani, Prishtinë afër restorantit Villa natyra.
  Apartment / Banesa

  Shitët banesa në Dardani, Prishtinë afër restorantit Villa natyra.

  Shitët banesa në Dardani, Prishtinë afër restorantit Villa natyra. Banesa është ndërtim I vjetër dh

  Obiliq 16 prill 13:34
  300.000 €
 • 1 foto
  Shitët banesa në Dardani, Prishtinë Rr.Idriz Gjilani ose te banesat e gjelbërta në kurriz
  Apartment / Banesa

  Shitët banesa në Dardani, Prishtinë Rr.Idriz Gjilani ose te banesat e gjelbërta në kurriz

  Shitët banesa në Dardani, Prishtinë Rr.Idriz Gjilani ose te banesat e gjelbërta në kurriz afër statu

  Obiliq 11 prill 15:00
  140.000 €
 • 15 foto
  Shitët banesa në lagjën e spitalit rruga për te gjyqsori “rruga Holger petersen”.
  Apartment / Banesa

  Shitët banesa në lagjën e spitalit rruga për te gjyqsori “rruga Holger petersen”.

  Shitët banesa në lagjën e spitalit rruga për te gjyqsori “rruga Holger petersen”. Gjendët në katin

  Obiliq 11 prill 14:57
  62.440 €
 • 0 foto
  leshoj banes me qira
  Apartment / Banesa

  leshoj banes me qira

  leshoj banes me qira ne qender te obiliqit

  Obiliq 11 korrik 10:31
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  leshoj banes me qira
  Apartment / Banesa

  leshoj banes me qira

  leshohet banesa me qira ne oniliq

  Obiliq 28 shkurt 14:03
  100 €
 • 0 foto
  leshoj banes me qira
  Apartment / Banesa

  leshoj banes me qira

  leshohet banesa me qira

  Obiliq 24 shkurt 14:05
  100 €
 • 0 foto
  urgjent ipet me qira banesa ne obiliq
  Apartment / Banesa

  urgjent ipet me qira banesa ne obiliq

  urgjent ipet me qira banesa ne oboliq

  Obiliq 23 shkurt 13:38
  100 €
 • 0 foto
  leshoj banes me qira
  Apartment / Banesa

  leshoj banes me qira

  leshoj banes me qira ne qender te obiliqit kati i par e mobiluar ka oborrin bahqen dhe shupen

  Obiliq 19 shkurt 14:30
  Me Marrveshje