Patundshmeri
Ferizaj

Patundshmeri në shitje në Ferizaj

 • 2 foto
  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 K-III Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 K-III Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-III 🔸Hapsirë-94.45m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj Dje, 19:43
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  NITI-SHITET BANESA 83m2, 88m2, 128m2, 92m2, 88m2
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 83m2, 88m2, 128m2, 92m2, 88m2

  🔸Shiten - Banesat /Ferizaj 🔸Lokacioni -Rr.12 Qershori -Te Pazari 🔸Kate-Te Ndryshme VI- 83

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  NITI-SHITET BANESA 60m2 K-V E GATSHME
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 60m2 K-V E GATSHME

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-60m2 🔸Lokacioni - Mbrapa Stacionit Policor -Banesa e

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 97m2 K-VIII Rr.Emin Duraku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 97m2 K-VIII Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-97.2m2 🔸Lokacioni - Rr.Emin Duraku Çmimi:Me Marrë

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 102.4m2 K-X Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 102.4m2 K-X Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-X 🔸Hapsirë-102.4m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Bane

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 98.75m2 K-X Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 98.75m2 K-X Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-X 🔸Hapsirë-98.75m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re 🔸Rendi

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 86.75m2 K-X Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 86.75m2 K-X Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-X 🔸Hapsirë-86.75m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -afër gjyaktes se re

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 115.85m2 K-XI Rr.Emin Duraku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 115.85m2 K-XI Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (3+1) /Ferizaj 🔸Kati-XI 🔸Hapsirë-115.85m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku Çmimi:Me Mar

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 93.3m2 K-IV Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 93.3m2 K-IV Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-93.3m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -Mbrapa S.Polico

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VI Rr.Emin Duraku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VI Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-96.40m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 80.68m2 K-V
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 80.68m2 K-V

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-80.68m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 81.73m2 K-III
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 81.73m2 K-III

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-III 🔸Hapsirë-81.73m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksi

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 117.58m2 K-II
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 117.58m2 K-II

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-II 🔸Hapsirë-117.58m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksi

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 112.29m2 K-III Lagjja e re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 112.29m2 K-III Lagjja e re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-III 🔸Hapsirë-112.29m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeks

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  NITI-SHITET BANESA 133.3m2 K-I
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 133.3m2 K-I

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-I 🔸Hapsirë-133.3m2 🔸Lokacioni -Rr.Lidhja e Prizerenit -Te qerdhja

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 128m2 K-VI E GATSHME NË QENDËR
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 128m2 K-VI E GATSHME NË QENDËR

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-128m2 🔸Lokacioni -Rr.Hamzë Jashari -afër Komunes

  Ferizaj Dje, 19:42
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 Mbrapa S.Policor
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 Mbrapa S.Policor

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Te Ndryshme 🔸Hapsirë-94.45m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -Banesa

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 0 foto
  NITI-SHITET SHTËPIA 180m2 Rr.Metush Krasniqi
  Shtepi / Vila

  NITI-SHITET SHTËPIA 180m2 Rr.Metush Krasniqi

  🔸Shitet- Shtëpia /Ferizaj 🔸Kuadraturë-180m2 🔸Infrastrukturë- Kompletë 🔸Lokacioni -Rr.Metush Kras

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  NITI-BANESE 128m2 K-VII Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-BANESE 128m2 K-VII Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa (3+1) /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-128m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi -lagje te re

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 120.5m2 K-I Rr.Astrit Bytyqi
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 120.5m2 K-I Rr.Astrit Bytyqi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-I 🔸Hapsirë-120.5m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Banes

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 100.4m2 K-VI Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 100.4m2 K-VI Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-100.4m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Bane

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 88.82m2 K-VIII
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 88.82m2 K-VIII

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-88.82m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeks

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 89.6m2 K-NDRYSHME
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 89.6m2 K-NDRYSHME

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Ndryshme 🔸Hapsirë-89.6m2 🔸Lokacioni - Rr.Tirana INVESTITORI-E-B

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 62.42m2 K-V Përball Gjykatës
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 62.42m2 K-V Përball Gjykatës

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-62.42m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 106.80m2 K-I Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 106.80m2 K-I Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-I 🔸Hapsirë-106.80m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 84m2 92m2 K-I Rr.Astrit Bytyqi
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 84m2 92m2 K-I Rr.Astrit Bytyqi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-I 🔸Hapsirë- 84m2 dhe 92m2 🔸Lokacioni- Rr.Astrit Bytyqi

  Ferizaj Dje, 19:41
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 102.4m2 K-VIII Lagje te re
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 102.4m2 K-VIII Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-102.4m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Ba

  Ferizaj Dje, 19:40
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 92.5m2 Rr.Kuvendi i Arbërit
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 92.5m2 Rr.Kuvendi i Arbërit

  🔸Shitet - Banesa/ Swiss Invest (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-92.5m2 🔸Lokacioni -Rr.Kuvendi i Arb

  Ferizaj Dje, 19:40
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 84.3m2 K-II Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 84.3m2 K-II Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-II 🔸Hapsirë-84.30m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -afër gjyaktes se re

  Ferizaj Dje, 19:40
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.5m2 K-III +GARAZHË
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 96.5m2 K-III +GARAZHË

  🔸Shitet - Banesa+Garazhë🚘 (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-III (3) 🔸Hapsirë-96.5m2 🔸Lokacioni - Vëllezërit Gërv

  Ferizaj Dje, 19:40
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 106.80m2 K-VI Rr.Sali Çeku
  Apartment / Banesa

  NITI-SHITET BANESA 106.80m2 K-VI Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-106.80 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj Dje, 19:40
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  Banese 80.4m2 Kati i Parë + Lokali 22m2 + Garazha
  Apartment / Banesa

  Banese 80.4m2 Kati i Parë + Lokali 22m2 + Garazha

  E tërë Banesa + Lokali + Garazha i kanë të kompletuar dokumentacionin dhe nuk janë në ndonje hipotek

  Ferizaj Dje, 19:11
  74.000 €
 • 4 foto
  Shtepi me 3.5 ari
  Shtepi / Vila

  Shtepi me 3.5 ari

  Shtepia gjindet ne rrugen Rizah Matoshi nr.31 Ferizaj Shtepia ka edhe Bodrumin me dy dhoma. Shtepia

  Ferizaj Dje, 19:08
  185.000 €
 • 0 foto
  Shitet Banesa Ne Lagjen Iliria Ferizaj Kati 3
  Apartment / Banesa

  Shitet Banesa Ne Lagjen Iliria Ferizaj Kati 3

  Shitet banesa ne ferizaj lagjja iliria te fabrika e bukes. banesa esht ne katin e 3 dhe ka 90m2 bane

  Ferizaj Dje, 18:29
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Shitet Banesa ne Lagjen Iliria Ferizaj kati 4
  Apartment / Banesa

  Shitet Banesa ne Lagjen Iliria Ferizaj kati 4

  Banesat e tipit H, janë banesa të këndshme me hapsir prej 88.90 m2, banesat janë ndërtim i ri dhe gj

  Ferizaj Dje, 18:29
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  Shiten banesa
  Apartment / Banesa

  Shiten banesa

  Shiten banesat ne lokacionin më të preferuar të banimit ne fillim te rruges - Astrit Bytyqi Lagje te

  Ferizaj Dje, 18:21
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 133m2 kate ndrysh. Rr.A.Kaqiku
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 133m2 kate ndrysh. Rr.A.Kaqiku

  Shitet: Banesa Kuadratura: 133.80m2 Kate te ndryshme. Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhi

  Ferizaj Dje, 18:17
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 92m2 kati V Rr.12Qer.296/17
  Apartment / Banesa

  LINA-Shitet banesa 92m2 kati V Rr.12Qer.296/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 92m2 Kati;V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma gju

  Ferizaj Dje, 18:17
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA SHITET SHTEPIA+ 3ARI OBORR V GERVALLA 64/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA+ 3ARI OBORR V GERVALLA 64/16SH

  Shitet Shtëpia Oborr : 3.45 ari Adressa; Vllëzrit Gërvalla Rr,Esat Mekuli Infrastruktur: rrugė,kan

  Ferizaj Dje, 18:16
  240.000 €
 • 9 foto
  LINA-Shiten DY Shtëpi+10 ari.Rr.V.Gërvalla 65/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-Shiten DY Shtëpi+10 ari.Rr.V.Gërvalla 65/16SH

  Shiten;Dy Shtëpi Oborr;10 ari Organizimi i mbrendshëm: K-I;Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma gjumi

  Ferizaj Dje, 18:15
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  LINA-SHITEN 5ari rreth rruges në Shtërpcë 76/16T
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITEN 5ari rreth rruges në Shtërpcë 76/16T

  Shitet: Toka Hapësirë: 5 ari Përshkrimi: Ka pozitë të pershtatshme Pronari : Shqiptarë dhe dokument

  Ferizaj Dje, 18:12
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  LINA SHITET SHTEPIA ME NGR SOLARE+(e mob). 36/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA ME NGR SOLARE+(e mob). 36/16SH

  Shitet: Shtëpia e mobiluar Kuadraturë: 250 m2 banim me gjithsejt 4.5 ari truallë. Lokacioni: Rr

  Ferizaj Dje, 18:11
  135.000 €
 • 5 foto
  LINA Shtëpia 4ari afër Mobileris Mob In 66/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA Shtëpia 4ari afër Mobileris Mob In 66/16SH

  Shitet;Shtëpia Kuadraturë; 100m2 Oborrë; 4.80 ari Organizimi i mbrendshem:Garazhdë K-I Qëndrimi dit

  Ferizaj Dje, 18:10
  90.000 €
 • 8 foto
  LINA SHITET SHTEPIA (E MOB)NE LAGJ.JANINA 55/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA (E MOB)NE LAGJ.JANINA 55/16SH

  Shitet shtepia e cila ka kater dhoma gjumi,dhomen e dites me kuzhine,dy banjo,dy terasa,plato verore

  Ferizaj Dje, 18:10
  180.000 €
 • 4 foto
  LINA SHITET SHTEPIA+10ARI TRULL NE FERIZAJ 37/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA+10ARI TRULL NE FERIZAJ 37/16SH

  Shitet shtëpia jo e përfunduar por që ka 10 ari dhe pozicion shumë të mirë.Trualli është afër Rr Env

  Ferizaj Dje, 18:09
  Me Marrveshje
 • 9 foto
  LINA SHITET SHTEPIA E PAPERFUNDUAR RR.V.GERV 73/16
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA E PAPERFUNDUAR RR.V.GERV 73/16

  Shitet :Shtëpia e re por e pa përfunduar Kuadraturë: 150 m2 Oborrë : 2 ari Organizimi i mbrendshëm

  Ferizaj Dje, 18:08
  85.000 €
 • 1 foto
  LINA SHITEN BANESAT117m2 K. NDRY. VIZIONI-S 60/16B
  Apartment / Banesa

  LINA SHITEN BANESAT117m2 K. NDRY. VIZIONI-S 60/16B

  Shiten : Banesat Kuadratura: 117.10 m2 Katet: IV,V,VI,VII dhe VIII Organizimi i mbrendshëm: Qëndrim

  Ferizaj Dje, 18:08
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  LINA-Shitet shtëpia me 3+3 ari në Rr Adem Gllavica
  Shtepi / Vila

  LINA-Shitet shtëpia me 3+3 ari në Rr Adem Gllavica

  Shitet:Shtëpia re e mobiluar Kuadraturë :220 m2 Trualli: shitet me 3 ari mirpo ka mundësi edhe me 6

  Ferizaj Dje, 18:07
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  LINA SHITET SHTEPIA+5ari NE QENDER ULQIN 89/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA SHITET SHTEPIA+5ari NE QENDER ULQIN 89/16SH

  Shitet : Shtëpia dy katëshe Oborrë:5 ari Adresa:Rr ,,Mujo Ulqinaku\" Ulqin vetëm 250 m larg p

  Ferizaj Dje, 18:04
  Me Marrveshje
 • 11 foto
  LINA-SHITET Shtëpia 4ari oborr- L.Qëndresa 40/16SH
  Shtepi / Vila

  LINA-SHITET Shtëpia 4ari oborr- L.Qëndresa 40/16SH

  Shitet;Shtëpia Kuadraturë; 350m2 Oborrë; 4 ari Organizimi i mbrendshem:Shtepia gjendet ne lagjen Qe

  Ferizaj Dje, 18:03
  195.000 €