OFERTA KUJORE SERIOZE DHE E BELJE.

Çmimi: 500.000 €
OFERTA KUJORE SERIOZE DHE E BELJE.

Detajet

Postuar
13 shtator 04:41
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Shkodrës > Malësi e madhe

Përshkrimi

Mirëmëngjes, shfrytëzoni këtë mundësi të mirë për të gjithë, a keni nevojë për një kredi urgjente? Ne kemi vënë në dispozicionin tuaj

kredi nga 1.000 deri në 10,000,000 € me një normë interesi prej 2%. Atëherë mund t'i kontaktoni ata tani për pyetjen tuaj

kredi urgjente.E-mail: [email protected]


Shpallje te ngjashme