Bitdefender Total Security 2018 – 5 PC / 3 Vjet

Çmimi: 59 €

Detajet

Postuar
1 prill 04:21
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi“Produkt i sugjeruar per paketa familjare & zyra me 5 pajisje te cilat kane nje menaxhim qendror dhe kontroll te plote prinderor / punedhenes te paisjeve.”

Çmimi: çmimi në web-in e prodhuesit 159.99 € / çmimi jonë promocional 59 eur

Produkti ofrohet në format Certifikate Produkti bashkë me instruksionet e instalimit, lëvrimi është elektronik me email.
Menaxhoni të gjitha pajisjet tuaja, me anë të nje llogarie, duke pasur kontroll të plotë prindëror / punëdhënës.
Produkt ideal për familjare apo biznese që duan të kontrollojnë dhe sigurojnë mbrojtje maksimale për 5 pajisje, të cilat nuk kanë Windows Server.

• Mbrojtje e pathyeshme për Windows, Mac dhe Android
• Mbrojtje inovative dhe efektive për sulmet Ransomware.
• Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet dhe Spam më të fuqishëm
• Skanim për çdo pajisje
• Performancë e lartë: rrit shpejtësinë dhe jetëgjatësinë e baterisë suaj.
• Wifi-Advisor per cdo Wifi qe ju lidheni
• Menaxhim i paswordeve
• Mbrojtje e Firewall në nivele të larta
• Kontroll i plotë prindëror në të gjitha pajisjet
• Mbrojtje të të dhënave , privatësisë dhe Anti-Theft

Protection
________________________________________
• Complete Data Protection
• Advanced Threat Defense New
• Webcam Protection New
• Multi-Layer Ransomware Protection Improved
• Anti-phishing
• Anti-fraud
• Safe Files New
• Secure Browsing
• Rescue Mode
• Anti-Theft
Performance
________________________________________
• Bitdefender Autopilot™
• Bitdefender Photon™
• Global Protective Network
• Game, Movie and Work Modes
• Battery Mode
Privacy
________________________________________
• Bitdefender VPN New
• Worry-free and fast online
• Parental Advisor Improved
• Privacy Firewall Improved
• Social Network Protection
• Password Manager Improved
• File Shredder Improved
• Bitdefender Autopilot™
• Quick Risk Checker ImprovedNa kontaktoni për çdo support qe mund te keni nevojë. Ju ofrojme zgjidhjet më të mira nëse hasni probleme të tilla si:

Probleme me Antivirus, Siguri ne internet, Si mund te hiqet nje virus, Mirembajtje e kompjuterit, Problem me viruse, Kontroll prinderor ne internet, Mbrojtje ndaj viruseve, Lundrim i sigurt ne internet, Mbrojtje ndaj sulmeve kibernetike, Siguria e te dhenave private ne internet.