Switch 24 Porta Rack M Oferte

Çmimi: 7.000 Lek

Detajet

Postuar
31 mars 18:51
Kategoria
Elektronikë > Pjese per kompjuter
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Tiranës > Tiranë

Përshkrimi

Transport ne te gjithe Shqiperine
Luajtja e energjisë, rrjetëzimi Ethernet me performancë të lartë
Në përputhje me trendin e kursimit të energjisë në të gjithë botën, PLANET sjell gjeneratën e re Green Networking Switch-FNSW-2401. FNSW-2401 është një 24-port 10 / 100Base-TX Fast Ethernet Switch i përmirësuar nga versioni i mëparshëm dhe sjell të dy përfitimet e kursimit të energjisë dhe performancës së lartë. Është projektuar posaçërisht për përdoruesit SOHO, SMB dhe Workgroup. FNSW-2401 përdor motor të ri që siguron kursim të energjisë deri në 12% më pak energji, por ruan performancë të lartë në mënyrë efikase.
Energjia inteligjente peshon në bazë të gjatësisë së kabllit

Fuqia e shkallëve inteligjente është një algoritëm inteligjent që përcakton në mënyrë aktive nivelin e duhur të fuqisë bazuar në gjatësinë e kabllit. Kur lidhni me FNSW-2401 me kabllo Ethernet më të gjatë se 10m, një pajisje mund të marrë maksimumin e kursimit të energjisë sepse FNSW-2401 do të zbulojë automatikisht gjatësinë e kabllit Ethernet dhe do të zvogëlojë përdorimin e energjisë. Pajisja e lidhur mund të reduktojë ndjeshëm konsumin e përgjithshëm të energjisë, gjë që jep një kontribut të rëndësishëm në kursimin e energjisë.
FNSW-2401 ofron përdoruesit me lidhje rrjeti me shpejtësi të lartë. Me aftësinë e vet-negocimit të saj, të gjitha portat RJ-45 / STP të FNSW-2401 mund të konfigurohen me shpejtësi 10 / 20Mbps ose 100 / 200Mbps automatikisht. Për më tepër, auto-zbulimi i MDI / MDIX është për lidhjen e lehtë, plug dhe play, pa marrë parasysh llojin e kabllimit, direkt ose mbikalesë