FETATRIÇE ITALIANE MONOFAZ SI E RE!!!

Çmimi: 390 €
FETATRIÇE ITALIANE MONOFAZ SI E RE!!!

Detajet

Postuar
31 mars 06:10
Kategoria
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi