Frigorifere

Çmimi: 1 Lek

Detajet

Postuar
9 janar 20:53
Kategoria
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Durrës

Përshkrimi

Kollone freskuese ne gjendje super .35000


Shpallje te ngjashme