Biznes & Punësime në shitje në Shkodër

 • 9 foto
  Kapanon me qira tek ish-Parku
  Biznes ne shitje / me qera

  Kapanon me qira tek ish-Parku

  Sun Real Estate ofron me qira një kapanon tek zona e ish-parkut, në Shkodër. Kjo pronë përbëhet nga

  Shkodër 27 nëntor 12:41
  1.500 €
 • 4 foto
  Ambient biznesi për shitje në Sheshin “Demokracia”
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi për shitje në Sheshin “Demokracia”

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në Sheshin “Demokracia”. Ambienti k

  Shkodër 26 nëntor 16:37
  110.000 €
 • 5 foto
  Ambient biznesi në shitje në Pedonale
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi në shitje në Pedonale

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur tek rruga “Kolë Idromeno”, Pedonale.

  Shkodër 26 nëntor 15:30
  153.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira në Sheshin “Demokracia”
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Sheshin “Demokracia”

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Sheshin “Demokracia”. Ambienti ka n

  Shkodër 26 nëntor 13:18
  35.000 Lek
 • 4 foto
  Jepen me qira 2 ambjente ne katin e dyte njeri me pamje nga rruga dhe tjetri me pamje nga koridori.
  Biznes ne shitje / me qera

  Jepen me qira 2 ambjente ne katin e dyte njeri me pamje nga rruga dhe tjetri me pamje nga koridori.

  Sip nga 15m2 secili. Mund te jene te pershtatshme per ndonje zyre. Cmimi 12000 leke ne muaj seci

  Shkodër 23 nëntor 13:20
  12.000 Lek
 • 5 foto
  Ambient biznesi me qira te Prek Cali
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira te Prek Cali

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në katin e dytë te Prek Cali. Ambienti

  Shkodër 22 nëntor 18:11
  35.000 Lek
 • 6 foto
  Ambient biznesi me qira te Drejtoria e Policisë
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira te Drejtoria e Policisë

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me adresë: rruga “Lëvizja e Postrribës”, te Drejto

  Shkodër 22 nëntor 15:32
  60.000 Lek
 • 7 foto
  Objekt tre-katësh në shitje/qira në KryeBushat
  Biznes ne shitje / me qera

  Objekt tre-katësh në shitje/qira në KryeBushat

  Sun Real Estate ofron për shitje/qira një objekt tre-katësh buzë rrugës në KryeBushat. Secili kat i

  Shkodër 21 nëntor 15:10
  1.500 €
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në qendër të qytetit të Shkodrës. Me një sipërfaq

  Shkodër 21 nëntor 13:34
  2.000 €
 • 8 foto
  Ambient biznesi me qira në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Zdrale

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Evlija Çelebiu”, Zdrale. Am

  Shkodër 20 nëntor 16:43
  1.500 €
 • 5 foto
  OKAZION: Dyqan në shitje, në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  OKAZION: Dyqan në shitje, në Zdrale

  Sun Real Estate ofron në shitje një dyqan me sipërfaqe 140 m², të ndodhur tek Kryqëzimi i Zdrales.

  Shkodër 20 nëntor 12:13
  55.000 €
 • 3 foto
  Dyqan me qira në Perash
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira në Perash

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 62 m², të pozicionuar në katin përdhesë në Pera

  Shkodër 17 nëntor 16:46
  40.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira te Kryqëzimi i Degës
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira te Kryqëzimi i Degës

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 60 m² te Kryqëzimi i ish-Degës. Ambi

  Shkodër 13 nëntor 13:35
  50.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi për shitje/qira përballë Fakultetit Juridik
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi për shitje/qira përballë Fakultetit Juridik

  Sun Real Estate ofron për shitje/qira një ambient biznesi të ndodhur në katin e dytë dhe me sipërfaq

  Shkodër 13 nëntor 12:05
  50.000 Lek
 • 5 foto
  Dyqan me qera
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qera

  Jepet dyqan me qera tek apartamenti i ri ne parruce prane abisnet.

  Shkodër 13 nëntor 00:05
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Dyqan me qira pranë Institutit
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira pranë Institutit

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në katin përdhe të një ndërtese më sipërfaqe 150 m² në rrugë

  Shkodër 12 nëntor 15:08
  1.000 €
 • 7 foto
  Ambient biznesi me qira në Shkodër
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Shkodër

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Daut Boriçi”, Shkodër. Ambi

  Shkodër 12 nëntor 12:37
  4 €
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira në Pedonale
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Pedonale

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 20.3 m² të ndodhur në katin e dytë në

  Shkodër 7 nëntor 17:34
  50.000 Lek
 • 7 foto
  Ambient biznesi me qira tek Instituti
  Lokale / Punetori / Magazina

  Ambient biznesi me qira tek Instituti

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 180 m² të ndodhur në katin e dytë dhe

  Shkodër 7 nëntor 12:38
  700 €
 • 3 foto
  Dyqan për qira/shitje në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan për qira/shitje në Zdrale

  Sun Real Estate ofron për shitje/qira një dyqan me sipërfaqe 70 m² të ndodhur në rrugën “Isuf Soko

  Shkodër 1 nëntor 18:12
  35.000 Lek
 • 3 foto
  Dyqan për qira/shitje në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan për qira/shitje në Zdrale

  Sun Real Estate ofron për qira/shitje një dyqan në kat të parë në rrugën “Isuf Sokoli”, në Zdrale.

  Shkodër 1 nëntor 14:39
  280 €
 • 5 foto
  Dyqan me qira pranë shkollës “Pashko Vasa”
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira pranë shkollës “Pashko Vasa”

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me një sipërfaqe prej 150 m², I pozicionuar në kat të parë.

  Shkodër 30 tetor 18:09
  90.000 Lek
 • 5 foto
  Dyqan në shitje tek Bexhisteni
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan në shitje tek Bexhisteni

  Sun Real Estate ofron në shitje një dyqan me sipërfaqe 26 m², tek Bexhisteni. Dyqani është i rrethu

  Shkodër 27 tetor 17:04
  17.000 €
 • 5 foto
  Dyqan në shitje, në Zdrale
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan në shitje, në Zdrale

  Sun Real Estate ofron në shitje një dyqan me sipërfaqe 140 m², të ndodhur tek Kryqëzimi i Zdrales.

  Shkodër 26 tetor 18:46
  60.000 €
 • 5 foto
  Dyqan me qira, në Sarreq
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira, në Sarreq

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 31 m² të ndodhur në Sarreq. Dyqani ndodhet në

  Shkodër 23 tetor 12:56
  22.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient me qira, te Sahati
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient me qira, te Sahati

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 160 m², me mundësi ndarje në dy pjesë

  Shkodër 22 tetor 16:32
  80.000 Lek
 • 4 foto
  Dyqan në shitje, tek ish-Kryqëzimi i degës
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan në shitje, tek ish-Kryqëzimi i degës

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe 97 m² me vendndodhje në rrugën “Edith Durham

  Shkodër 22 tetor 15:28
  180.000 €
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira, tek Sahati
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira, tek Sahati

  Sun Real Estate ofron me qira ambient biznesi me sipërfaqe 100 m² të ndodhur tek Sahati. Ambienti n

  Shkodër 22 tetor 11:35
  180.000 Lek
 • 9 foto
  Bar dhe hotel me qira tek “Instituti”
  Biznes ne shitje / me qera

  Bar dhe hotel me qira tek “Instituti”

  Sun Real Estate ofron me qira bar dhe hotel në katin e dytë dhe të tretë me një sipërfaqe prej 169m²

  Shkodër 18 tetor 16:35
  1.500 €
 • 3 foto
  OKAZION : Dyqan me qira tek Instituti
  Biznes ne shitje / me qera

  OKAZION : Dyqan me qira tek Instituti

  OKAZION !! Sun Real Estate ofron dyqan me qira tek instituti. Ambienti ndodhet në katin e I, buzë r

  Shkodër 17 tetor 12:26
  900 €
 • 5 foto
  Ambient biznesi me qira në Rus
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Rus

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 400 m² në kat të fundit të një godine

  Shkodër 12 tetor 17:40
  2.000 €
 • 7 foto
  Ambient biznesi në shitje te Casa di Milano
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi në shitje te Casa di Milano

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi te Casa di Milano, rruga “Vaso Kadia”. Ambient

  Shkodër 11 tetor 18:10
  112.000 €
 • 3 foto
  Ambient biznesi me qira te Prek Cali
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira te Prek Cali

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur te Prek Cali. Ambienti ndodhet në kat

  Shkodër 8 tetor 16:18
  50.000 Lek
 • 3 foto
  Ambient biznesi me qira në Rus
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Rus

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient me sipërfaqe 90 m² në katin e parë. Ambienti ndodhet në

  Shkodër 6 tetor 17:17
  40.000 Lek
 • 3 foto
  Dyqan me qira tek Ura Dervishbeg
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira tek Ura Dervishbeg

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan tek Ura Dervishbeg, me sipërfaqe 50 m². Dyqani ndodhet në ka

  Shkodër 6 tetor 12:17
  50.000 Lek
 • 7 foto
  Ambient biznesi me qira tek Instituti
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira tek Instituti

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 180 m² të ndodhur në katin e dytë dhe

  Shkodër 4 tetor 15:15
  700 €
 • 6 foto
  Ambient biznesi me qira në Sheshin "Demokracia"
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në Sheshin "Demokracia"

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të pozicionuar në katin e II të një godine me adre

  Shkodër 4 tetor 12:24
  1.200 €
 • 4 foto
  Jepet me qira dyqan me sip 25 m2 i ndodhur ne L.Sarreq perbelle katedres Shkoder.
  Biznes ne shitje / me qera

  Jepet me qira dyqan me sip 25 m2 i ndodhur ne L.Sarreq perbelle katedres Shkoder.

  Cmimi 20.000 leke ne muaj Objekti eshte i pershtatshem per ndonje zyre. Kontakto Agjent Shitjes

  Shkodër 4 tetor 10:07
  20.000 Lek
 • 4 foto
  Shitet dyqan sip 52m2
  Lokale / Punetori / Magazina

  Shitet dyqan sip 52m2

  Ndodhet vetem 200m nga kryqezimi i ish Deges ne drejtim te Plepit ne Shkoder. Shitet ne kushte ur

  Shkodër 3 tetor 19:29
  85.000 €
 • 4 foto
  Jepet me qira objekt biznesi 3 katesh
  Biznes ne shitje / me qera

  Jepet me qira objekt biznesi 3 katesh

  Kati 0 Bar sip 140m2 Kati 1 3 dhoma gjumi 1 sallon 2 wc Sip 140m2 Kati 2 Papafingo si

  Shkodër 3 tetor 16:08
  1.500 €
 • 2 foto
  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në qendër të Shkodrës. Ambient ka një s

  Shkodër 3 tetor 15:30
  40.000 Lek
 • 6 foto
  Ambient biznesi me qira në rrugën “Studenti”
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në rrugën “Studenti”

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 80 m² në qendër të Shkodrës, në rrugë

  Shkodër 3 tetor 14:17
  35.000 Lek
 • 4 foto
  Jepet me qira dyqan sip 32m2 i sapo perfunduar.
  Biznes ne shitje / me qera

  Jepet me qira dyqan sip 32m2 i sapo perfunduar.

  Dyqani disponon tualet! Mund te jete i pershtatshem per ndonje dentist , laburant , mini klinike

  Shkodër 2 tetor 18:22
  20.000 Lek
 • 4 foto
  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambient biznesi me qira në qendër të Shkodrës

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 120 m² të pozicionuar në kat të parë.

  Shkodër 2 tetor 18:07
  75.000 Lek
 • 5 foto
  Dyqan me qira, pas Hotel "Colosseu"
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira, pas Hotel "Colosseu"

  Sun Real Estate ofron me qira një ambjent biznesi me hapesire 120 m², të ndodhur në një pikë strateg

  Shkodër 1 tetor 17:30
  80.000 Lek
 • 5 foto
  Ambjent biznesi me qira, në sheshin "Isa Boletini"
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambjent biznesi me qira, në sheshin "Isa Boletini"

  Sun Real Estate ofron me qira një ambjent biznesi me sipërfaqe 140 m² të ndodhur në Sheshin “Isa Bol

  Shkodër 1 tetor 12:49
  1.500 €
 • 4 foto
  Dyqan me qira në Dërgut
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira në Dërgut

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në Dërgut, rruga “Fahri Ramadani”. Ambienti ndodhet në katin

  Shkodër 29 shtator 14:01
  15.000 Lek
 • 4 foto
  Ambjent biznesi me qira në rrugën "Kol Idromeno"
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambjent biznesi me qira në rrugën "Kol Idromeno"

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e dytë të një ndërtese me adresë: Rruga K

  Shkodër 27 shtator 12:29
  50.000 Lek
 • 4 foto
  Dyqan me qira pas Malteser
  Biznes ne shitje / me qera

  Dyqan me qira pas Malteser

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 45 m², të ndodhur në rrugën "Ludovik Saraçi", p

  Shkodër 26 shtator 18:00
  20.000 Lek
 • 10 foto
  Ambjent biznesi për shitje, në Pedonale
  Biznes ne shitje / me qera

  Ambjent biznesi për shitje, në Pedonale

  Sun Real Estate ofron për shitje një biznes (restorant) të ndodhur në një ndër zonat më të kërkuara

  Shkodër 17 shtator 17:37
  3.000 €