Ndihma e veçantë financiare për fundin e vitit.

Çmimi: 111 €

Detajet

Postuar
14 nëntor 06:36
Kategoria
Biznes & Punësime > Kafshe ferme
Vendi
Shqipëri > Rajoni i Durrësit > Krujë

Përshkrimi

Asistencë financiare speciale për fundin e vitit.
Mirëmëngjesi.
Ne jemi një bankë dhe investitorë ndërkombëtarë dhe jemi të gatshëm të ndihmojmë këdo që ka nevojë për likuiditet me nxitim.
Për fund të periudhës së vitit, e cila ofron një promovim me një normë interesi prej 1.5%.
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion.
Mallra dhe të vëmendshëm ndaj përgjigjes suaj.
përzemërsisht


Shpallje te ngjashme