ndertim-renovim komplet me qels ne dore

Çmimi: Me Marrveshje
ndertim-renovim komplet me qels ne dore

Detajet

Postuar
12 maj 05:06
Kategoria
Biznes & Punësime > Sherbime
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prishtinës > Prishtinë

Përshkrimi

Ndertim-Renovim firm e specializuar per kryerjen e ketyre sherbimeve siq jane :
-Ndertimet e uleta
-Renovime komplet
-Demolim komplet te objektit , thyerje-prerje betoni , murosje ,mallter ,nivelizim masiv-special ,hidroizolim ,qeramik ,parket ,laminat ,gdhendjen e parketit te vjeter ,gips dekor ,knauf ,glet ,fasad ,ngjyrosje ,termoizolim ,instalimin e ujit ,kanalizim ,rryme ,dyer dhe dritare ,mermer ,granit ,korniza te dritarev
-Pastrim gjeneral brenda dhe jashte shtepis etj ...
Kryerjen e ketyre sherbimev e bene stafi i specializuar i punes me nje pervoje te gjate pune ne perendim dhe ne Kosove pas lufte.
Qmimi me Mareveshje.


Shpallje te ngjashme