Maqina per dyer e dritareve nga PVC

Çmimi: 9.800 €
Maqina per dyer e dritareve nga PVC

Detajet

Postuar
28 prill 18:29
Kategoria
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
Vendi
Kosovë > Rajoni i Prizrenit > Prizren

Përshkrimi

SHESIM MAKINA TE REJA PER PRODHIMIN E DYERVE DHE DRITAREVE TE P.V.C PLASTIKES ME QMIME SHUME TE ARSYESHEM 1. MAQINA PER PREREJEN E PROFILAVE SHARRRA ................................... 2.MAQINA NGJITESE (peglla............................................................................... 3.MAQINA PER PASTRIMIN E KANDEVE PASTRUSJA.................................. 4.MAQINA PER PRERJEN E LLAJSNEVE .............................................. 5.MAQINA PER BRAVA DHE DORZA FREZJA....................................................... 6.MAQINE PER NDARJEN E DRITAREVE FREZJA PER SHTYLLA..................... TE GJITHA MAQINT JANE TE REJA ME DY VJET GARANCION PER ME SHUME EJANI DHE NA VIZITONI NE PRIZREN. 002 Ose ne Vıber
Arben: +38344126098
PREJ DATES 01-04-20 DERI ME DATEN 15-08-20
KENI ZBRITJE -10 % PREJ SHUMES TOTALE


Shpallje te ngjashme