Garazh
Shqipëri
Posto shpallje
 • Kontinjer

  Kontinjer

  Shitet kontinjer per zyra Me energji elektrike 5.3 metra e gjat 2.45 i gjan

  1.100 €
  Tiranë
  Dje, 19:02
 • Garazh prej 18m2 ne Tirane Kompleksi Halili

  Garazh prej 18m2 ne Tirane Kompleksi Halili

  Shitet garazh ne Rr. Dibres, Kompleksi Halili (perballe viles Gold), kati i dyte nentoke, seksioni C.I pajisur me certifikate pronesie. Sip:18 m2.

  18.000 €
  Tiranë
  18 shkurt 23:22
 • Magazin servis shitet ose jepet me qera ne levan

  Magazin servis shitet ose jepet me qera ne levan

  esht vend pune ...me pajisjen qe karikon baterit

  Me Marrveshje
  Fier
  17 shkurt 17:02
 • Godine ne Tirane

  Godine ne Tirane

  Me certifikate te rregullt pronesie. Godine e re 50 m * 30m = 1500 m2 Siperfaqja e tokes = 4000 m2 me dalje te veten ne rruge kryesore. Lartesia e brendshme : 5 metra. Ndertese e ngurte me beton, e ga

  1.200.000 €
  Tiranë
  16 shkurt 12:22
 • Shes kontinjer per zyra etj

  Shes kontinjer per zyra etj

  Shes kontinjer Me keto permisar 5 30 Me 245 esht Me istalime te rregullta i lyer mrena dhe jasht i mbulum etj 1200

  1.200 €
  Tiranë
  14 shkurt 15:02
 • Garazhen ne Tirane

  Garazhen ne Tirane

  shitet

  1.000 €
  Tiranë
  13 shkurt 18:02
 • OKAZJON. Shes kontinjer per zyra

  OKAZJON. Shes kontinjer per zyra

  Shes kontinjer per zyra etj

  1.200 €
  Tiranë
  10 shkurt 18:02
 • tirane

  tirane

  Bredha ne gjendje shum te mir cmimi shuuuuuum i mir

  25 Lek
  Tiranë
  10 shkurt 17:03
 • Kioske

  Kioske

  Mund te perdoret per biznes,zyre ,gabine ,e paperdorur me pare.

  150.000 Lek
  Durrës
  9 shkurt 16:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Pukë
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Delvinë
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Berat
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Sarandë
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Peqin
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Gramsh
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Mat
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Bulqizë
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Durrës
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Gjirokastër
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Vlorë
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Skrapar
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Devoll
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Lezhë
  8 shkurt 21:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Kurbin
  8 shkurt 20:22
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Kavajë
  8 shkurt 20:22
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Elbasan
  8 shkurt 20:22
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Kolonjë
  8 shkurt 20:22
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Elbasan
  8 shkurt 20:12
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Fier
  8 shkurt 20:12
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Dibër
  8 shkurt 20:12
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Dhe kapitali që do të përdoren për të siguruar afatshkurtra dhe kredi afatgjata individuale duke filluar nga 5000 € për 1.000.000 € për këdo që dëshiron seriozisht një kredi. Interesi 3% vjetore në ba

  Me Marrveshje
  Bulqizë
  8 shkurt 20:02
 • Shes kontinjer per zyra

  Shes kontinjer per zyra

  Shes kontinjer per zyra etj

  1.200 €
  Tiranë
  7 shkurt 19:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Unë jam një person me karakter të mirë që ndihmon njerëzit vështirësitë financiare përmes shërbimet e mia të kredisë. Pra, nëse ju janë në çdo nevojë, ju mund të kontaktoni me mua për të Lexoni më shu

  Me Marrveshje
  Mallakastër
  6 shkurt 20:02
 • Ndihma dhe financimi

  Ndihma dhe financimi

  Unë jam një person me karakter të mirë që ndihmon njerëzit vështirësitë financiare përmes shërbimet e mia të kredisë. Pra, nëse ju janë në çdo nevojë, ju mund të kontaktoni me mua për të Lexoni më shu

  Me Marrveshje
  Mallakastër
  6 shkurt 19:22
 • Garazh rr.Shyqyri Ishmi

  Garazh rr.Shyqyri Ishmi

  Garazhde te mbyllura.Me hipoteke 36m2. Me 2 qepena me telekomande ne hyrje dhe ne garazhd. Me sistem elektrik. Rr.Shyqyri Ishmi poshte pallatit me ebeltore.

  14.000 €
  Tiranë
  6 shkurt 12:02
 • Okazion magazine ne Korce

  Okazion magazine ne Korce

  Magazina ndodhet ke magazinat e pazarit te fruta perimeve,mbrapa farmacive.

  40.000 €
  Korçë
  6 shkurt 10:02
 • Kontinjer per zyra

  Kontinjer per zyra

  Shes kontinjer per zyra 5 30 me 245 cm

  1.200 €
  Tiranë
  5 shkurt 18:22
 • Garazhe ne Tirane

  Garazhe ne Tirane

  Shitet garazh,vend parkimi per 2 makina 32 m2 , ME CERTIFIKTE PRONESIE.

  14.000 €
  Tiranë
  5 shkurt 13:22
 • Garazh Tek ATSH

  Garazh Tek ATSH

  Disponojmë garazh në shitje 250000 euro cmimi,mund të jepet edhe me qera 1000 euro në muaj. Garazhi është 500m2,ka hyrje nga para me shkallë të dedikuara. Disponoje 2 tualete,lartësia vjen në dy kuti

  250.000 €
  Tiranë
  4 shkurt 15:12
 • Shes kontinjer per zyra etj

  Shes kontinjer per zyra etj

  Shes kontinjer per zyra 530 me 245 esht me istalime te rregullta

  1.200 €
  Tiranë
  3 shkurt 16:02
 • Harazhd ne Tirane

  Harazhd ne Tirane

  shes ose ndrroj garazhd tek oxhaku esht shum i mir si garazhd e shes per arsye mos perdorimi.shes ose ndrroj gjys per gjys me lek dhe makin.

  7.000 €
  Tiranë
  3 shkurt 12:12
 • përdorimi i fondeve dhe investimeve

  përdorimi i fondeve dhe investimeve

  Unë e kapitalit të përdorin atë për të siguruar individuale kredi për të shkurtër dhe afat të gjatë duke filluar nga € 5,000 deri në € 1.000.000 për të gjithë ata që e duan seriozisht këtë kredi. 3% n

  Me Marrveshje
  Vlorë
  2 shkurt 19:12
 • përdorimi i fondeve dhe investimeve

  përdorimi i fondeve dhe investimeve

  Unë e kapitalit të përdorin atë për të siguruar individuale kredi për të shkurtër dhe afat të gjatë duke filluar nga € 5,000 deri në € 1.000.000 për të gjithë ata që e duan seriozisht këtë kredi. 3% n

  Me Marrveshje
  Përmet
  2 shkurt 19:12
 • Garazh

  Garazh

  Disponojmë garazh tek Bulevardi Gjergj Fishta,pranë Kastratit tek Alpa Center.

  10.000 €
  Tiranë
  30 janar 15:02
 • Garazh ne shitje

  Garazh ne shitje

  Garazh në zonën e parkut,pallati ndodhet pranë qëndrës glob,postet janë të organizuara në mënyrë të rregulltë dhe me lehtësi parkimi i automjeteve.Garazhi është i survejuar nga kamerat dhe ofron sigur

  10.000 €
  Tiranë
  30 janar 10:02
 • Kontinjer per zyra

  Kontinjer per zyra

  Shes kontinjer per zyra

  1.200 €
  Tiranë
  28 janar 19:02
 • Shitet garazh ne Don Bosko

  Shitet garazh ne Don Bosko

  Shitet garazh perballe me Vizion +. Cmimi : 8.000 Euro Per me shume info kontaktoni ne numrin e tel 0692040124 ose na shkruani ne adresen tone te emailit info.alb.realestate@gmail.com

  8.000 €
  Tiranë
  27 janar 18:02
 • shitje dhe investimet

  shitje dhe investimet

  Prandaj, në qoftë se ju keni ndikim bankar,në vështirësi financiare ,projekti i ndërtimit apo të tjera ,e më shumë shqetësuese për ju . Parisbas financave në shërbimin tuaj për të ju ndihmojë . Ne jem

  Me Marrveshje
  Durrës
  26 janar 23:02
 • Shitet magazine per oficine,punishte ose magazine

  Shitet magazine per oficine,punishte ose magazine

  Bodrumi i nje pallati sa fillon rr riza cerova pall 2ab shitet 210 metra katror . Vrm telefonata serioze ju lutemi

  85.000 €
  Tiranë
  26 janar 20:20
 • Garazhe te komuna e parisit

  Garazhe te komuna e parisit

  Zona/Rruga : komuna e parisit Shes garazh i pershtatshem per te futur dy makina lirisht.37 m2.i mbyllur. ndodher ne krah te qendres kristal. Kati -1 .. Faleminderit. Tel. : 0696552266 .

  10.000 €
  Tiranë
  22 janar 13:02