Akordim butonit dixhital compact Roland FR1XB-RD folësit

Çmimi: 65.504 Lek
Akordim butonit dixhital compact Roland FR1XB-RD folësit

Detajet

Postuar
18 korrik 16:28
Kategoria
Sport & Rekreacion > Instrumente muzikore dhe paisje
Vendi
Kosovë > Rajoni i Ferizajit > Kaçanik

Përshkrimi

Akordim butonit dixhital compact Roland FR1XB-RD folësit


KONTAKTONI TANI P ONR WHATSAPP email \ T MERRINI MIMET ZBRITJEVE N ON SHITJE

Whatsapp ..... +1 (714) 479-2666

Viber ..... +49 17694929860

Email : [email protected]


Shpallje te ngjashme