Apartment / Banesa në shitje në Prishtinë

Kategoria

Kuadratura m²

Numri i dhomave

Çmimi

Vendi

 • 8 foto
  Shtëpi 160m2 në shitje në Lagjen e Muhaxherëve.
  Apartment / Banesa

  Shtëpi 160m2 në shitje në Lagjen e Muhaxherëve.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:50
  200.000 €
 • 7 foto
  Banesë 100m2 në shitje në lagjen Bregu I Diellit.
  Apartment / Banesa

  Banesë 100m2 në shitje në lagjen Bregu I Diellit.

  Banesë 100m2 në shitje në lagjen Bregu I Diellit. Banesa gjendet përball banesave të Standardit ësht

  Prishtinë Sot, 02:50
  90.000 €
 • 9 foto
  Banesë 89m2 në #SHITJE në Lagje të Spitalit.
  Apartment / Banesa

  Banesë 89m2 në #SHITJE në Lagje të Spitalit.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:49
  72.000 €
 • 6 foto
  Banesë 81.3m² në #SHITJE në Dragodan – Arbëri.
  Apartment / Banesa

  Banesë 81.3m² në #SHITJE në Dragodan – Arbëri.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:48
  Me Marrveshje
 • 2 foto
  Banesë 92.43m2 në #shitje te Prishtina e Re
  Apartment / Banesa

  Banesë 92.43m2 në #shitje te Prishtina e Re

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:45
  74.000 €
 • 7 foto
  Banesë 65m2 në shitje në Dardani.
  Apartment / Banesa

  Banesë 65m2 në shitje në Dardani.

  Banesa gjendet në Dardani te sheshi Bill Klinton. Banesa ndodhet në katin e 3-të dhe është tërësisht

  Prishtinë Sot, 02:43
  82.000 €
 • 4 foto
  Banesë 84.4m² në Emshir – Veternik.
  Apartment / Banesa

  Banesë 84.4m² në Emshir – Veternik.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:43
  71.500 €
 • 2 foto
  Banesë 69m2 në shitje në Emshir – Veternik.
  Apartment / Banesa

  Banesë 69m2 në shitje në Emshir – Veternik.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:41
  52.000 €
 • 7 foto
  Banesë 125m2 në shitje në Fushë Kosovë.
  Apartment / Banesa

  Banesë 125m2 në shitje në Fushë Kosovë.

  Banesë 125m2 në shitje në Fushë Kosovë. Banesa gjendet në lagjën Apolonia 7 pas Kolegjit AAB dhe ësh

  Prishtinë Sot, 02:40
  85.000 €
 • 5 foto
  Banesë 102m2 në Dragodan – Arbëri.
  Apartment / Banesa

  Banesë 102m2 në Dragodan – Arbëri.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:39
  102.000 €
 • 5 foto
  Banesë 89m2 në shitje në Lakrishte.
  Apartment / Banesa

  Banesë 89m2 në shitje në Lakrishte.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:39
  80.000 €
 • 7 foto
  Banesë 100m2 me qira në Dragodan - Arbëri.
  Apartment / Banesa

  Banesë 100m2 me qira në Dragodan - Arbëri.

  Banesa gjendet në Dragodan - Arbëri afër Melodia PX. Banesa është kat shtëpie dhe ndodhet në katin p

  Prishtinë Sot, 02:37
  500 €
 • 3 foto
  Banesë 65.8m2 në shitje në Emshir.
  Apartment / Banesa

  Banesë 65.8m2 në shitje në Emshir.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:36
  49.000 €
 • 3 foto
  Banesë 91.70m2 në shitje në Dragodan/Arbëri.
  Apartment / Banesa

  Banesë 91.70m2 në shitje në Dragodan/Arbëri.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:35
  90.000 €
 • 6 foto
  Banesë 60m2 në shitje në Dardani.
  Apartment / Banesa

  Banesë 60m2 në shitje në Dardani.

  Banesa gjendet në Dardani, rruga Anton Harapi afër “Qebaptore Bosna”. Banesa ndodhet në katin pë

  Prishtinë Sot, 02:34
  120.000 €
 • 7 foto
  Banesë 99.64m² në shitje te Dukagjini Residence.
  Apartment / Banesa

  Banesë 99.64m² në shitje te Dukagjini Residence.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:34
  109.000 €
 • 9 foto
  ⭕Shitet banesa 69m2 në kati 7-të në FushëKosovë
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 69m2 në kati 7-të në FushëKosovë

  HOLDING

  Prishtinë Sot, 02:33
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  ⭕Shitet banesa 125.00m2 në lagjen Dardania ⭕
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 125.00m2 në lagjen Dardania ⭕

  ⭕Shitet banesa 125.00 m2 ne katin e 2-të në lagjen Dardania Dukagjini Residence ⭕ ⭕Banesa pose

  Prishtinë Sot, 02:32
  1.150 €
 • 5 foto
  ⭕Shitet banesa 127.29 m2 në lagjen Dardania ⭕
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 127.29 m2 në lagjen Dardania ⭕

  ⭕Shitet banesa 127.29 m2 ne katin e 2-të në lagjen Dardania Dukagjini Residence ⭕ ⭕Banesa pose

  Prishtinë Sot, 02:32
  1.150 €
 • 4 foto
  ⭕️Shitet banesa 115m2 ne katin e 3-te ne Lagjen Ma
  Apartment / Banesa

  ⭕️Shitet banesa 115m2 ne katin e 3-te ne Lagjen Ma

  ⭕️Shitet banesa 115m2 ne katin e 3-te ne Lagjen Mat 1 ne Kompleksin Kodrina (Tregtia) Banesa pos

  Prishtinë Sot, 02:29
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  Banesë 79.2m2 ne Shitje te Rruga C
  Apartment / Banesa

  Banesë 79.2m2 ne Shitje te Rruga C

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:29
  63.000 €
 • 5 foto
  Banesë 100m2 në shitje te Dodona.
  Apartment / Banesa

  Banesë 100m2 në shitje te Dodona.

  Banesë 100m2 në shitje te Dodona. Banesa gjendet në rrugën Bajram Kelmendi dhe është në katin e IV-t

  Prishtinë Sot, 02:29
  100.000 €
 • 5 foto
  ⭕Shitet Banesa 68m2 ne Lagjen Kalabria ⭕
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet Banesa 68m2 ne Lagjen Kalabria ⭕

  ⭕Shitet Banesa 68m2 ne Lagjen Kalabria (Emshir) në Kompleksin YLLI⭕ ⭕Banesa posedon : ⭕Sallo

  Prishtinë Sot, 02:28
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Banesë 122m2 në shitje në Dragodan - Arbëri
  Apartment / Banesa

  Banesë 122m2 në shitje në Dragodan - Arbëri

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:28
  140.000 €
 • 4 foto
  ⭕Shitet banesa 65m2 në katin e 9-të te ⭕Prishtina
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 65m2 në katin e 9-të te ⭕Prishtina

  ⭕Shitet banesa 65m2 në katin e 9-të te ⭕Prishtina e Re Banesa posedon : ⭕Sallon ⭕Kuzhine (ku

  Prishtinë Sot, 02:27
  745 €
 • 6 foto
  ⭕Shitet banesa 63m2 në lagjen Arbëria (Dragodan)⭕
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 63m2 në lagjen Arbëria (Dragodan)⭕

  ⭕Shitet banesa 63m2 në katin e 3-të në lagjen Arbëria (Dragodan)⭕ ⭕Banesa posedon: ⭕Sallon

  Prishtinë Sot, 02:27
  930 €
 • 3 foto
  ⭕Shitet banesa 99m2ne lagjen Kalabria (Emshir)
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 99m2ne lagjen Kalabria (Emshir)

  ⭕Shitet banesa 99m2 ne katinn e 8-te ne lagjen Kalabria (Emshir) kompleksi Nartel⭕ Banesa posedo

  Prishtinë Sot, 02:27
  Me Marrveshje
 • 1 foto
  Banesë 121m² në shitje në Dragodan – Arbëri.
  Apartment / Banesa

  Banesë 121m² në shitje në Dragodan – Arbëri.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:26
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  ⭕Shitet Banesa 109m2 ne Lagjen Kalabria ⭕
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet Banesa 109m2 ne Lagjen Kalabria ⭕

  ⭕Shitet Banesa 109m2 ne Lagjen Kalabria (Emshir) në Kompleksin YLLI⭕ ⭕Banesa posedon : ⭕Sall

  Prishtinë Sot, 02:25
  Me Marrveshje
 • 3 foto
  ⭕Shitet banesa 76m2 ne Veternik Afer International
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 76m2 ne Veternik Afer International

  ⭕Shitet banesa 76m2 kati 7 ne Veternik Afer Hotel International⭕ ⭕Banesa posedon: ⭕Sallon â­

  Prishtinë Sot, 02:25
  800 €
 • 4 foto
  ⭕️Shiten banesat 81.50m²,83m²,81.80m²,86.40m
  Apartment / Banesa

  ⭕️Shiten banesat 81.50m²,83m²,81.80m²,86.40m

  HOLDING

  Prishtinë Sot, 02:25
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Banesë 99.44m2 në shitje në Emshir - Kalabri.
  Apartment / Banesa

  Banesë 99.44m2 në shitje në Emshir - Kalabri.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:24
  75.000 €
 • 7 foto
  Banesë 63m2 në #SHITJE në Fushë Kosovë.
  Apartment / Banesa

  Banesë 63m2 në #SHITJE në Fushë Kosovë.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:24
  30.000 €
 • 6 foto
  Banesë 78m2 në #SHITJE te Mati 1.
  Apartment / Banesa

  Banesë 78m2 në #SHITJE te Mati 1.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:23
  50.000 €
 • 6 foto
  Banesë 60m2+50m2 në shitje te Rruga B Royal Plaza
  Apartment / Banesa

  Banesë 60m2+50m2 në shitje te Rruga B Royal Plaza

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:22
  75.000 €
 • 7 foto
  ⭕Shitet banesa 116.73m2 kati 3-të dhe 5,7-të, në L
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 116.73m2 kati 3-të dhe 5,7-të, në L

  HOLDING

  Prishtinë Sot, 02:22
  Me Marrveshje
 • 7 foto
  ⭕Shitet banesa 82m2 kati 2-të dhe , në Dragodan
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 82m2 kati 2-të dhe , në Dragodan

  HOLDING

  Prishtinë Sot, 02:22
  850 €
 • 6 foto
  Banesë 70m2 në shitje në Sheshin Zahir Pajaziti
  Apartment / Banesa

  Banesë 70m2 në shitje në Sheshin Zahir Pajaziti

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:21
  250.000 €
 • 4 foto
  ⭕️Shitet banesa 119.78 m² në katin 6-të në Mati 1
  Apartment / Banesa

  ⭕️Shitet banesa 119.78 m² në katin 6-të në Mati 1

  HOLDING

  Prishtinë Sot, 02:20
  850 €
 • 3 foto
  ⭕Shitet banesa 112.5m2 në Lagjën Arbëria ⭕
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 112.5m2 në Lagjën Arbëria ⭕

  ⭕Shitet banesa 112.5m2 ne Lagjen Arberia (Dragodan) perball Ambasades Amerikane⭕ ⭕Banesa posed

  Prishtinë Sot, 02:20
  950 €
 • 2 foto
  ⭕️Shitet banesa 121.80m2 m2 ne Fushekosove
  Apartment / Banesa

  ⭕️Shitet banesa 121.80m2 m2 ne Fushekosove

  ⭕️Shitet banesa 121.80m2 m2 ne Fushekosove te Stacioni Policor (Trafiku) Banesa posedon : ⭕️

  Prishtinë Sot, 02:19
  Me Marrveshje
 • 4 foto
  ⭕️Shitet banesa 96.3m2 ne katin e 3-te ne Lagjen M
  Apartment / Banesa

  ⭕️Shitet banesa 96.3m2 ne katin e 3-te ne Lagjen M

  ⭕️Shitet banesa 96.3m2 ne katin e 3-te ne Lagjen Mat 1 ne Kompleksin Kodrina (Tregtia) Banesa po

  Prishtinë Sot, 02:19
  Me Marrveshje
 • 6 foto
  Banesë 78m2 në shitje Dardani.
  Apartment / Banesa

  Banesë 78m2 në shitje Dardani.

  Banesë gjendet në lagjen Dardania afër BAST TRADE përmbi Viva Fresh. Banesa ndodhet në katin e 7-të,

  Prishtinë Sot, 02:19
  85.000 €
 • 2 foto
  Banesë 77m2 (2+1) në shitje në PRIME Group
  Apartment / Banesa

  Banesë 77m2 (2+1) në shitje në PRIME Group

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:19
  Me Marrveshje
 • 5 foto
  ⭕Shitet Banesa 39m2 ne Lagjen Kalabria ⭕
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet Banesa 39m2 ne Lagjen Kalabria ⭕

  ⭕Shitet Banesa 39m2 ne Lagjen Kalabria (Emshir) në Kompleksin YLLI ⭕ ⭕Banesa posedon : ⭕Sall

  Prishtinë Sot, 02:18
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Banesë Duplex 93m2 në #SHITJE në Bregun e Diellit.
  Apartment / Banesa

  Banesë Duplex 93m2 në #SHITJE në Bregun e Diellit.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:17
  80.000 €
 • 5 foto
  ⭕Shitet banesa 131.38m2 në lagjen Dardania ⭕
  Apartment / Banesa

  ⭕Shitet banesa 131.38m2 në lagjen Dardania ⭕

  ⭕Shitet banesa 131.38 m2 ne katin e 2-të në lagjen Dardania Dukagjini Residence ⭕ ⭕Banesa pose

  Prishtinë Sot, 02:16
  1.150 €
 • 11 foto
  ⭕️Shitet banesa 124m2 kati 4-të në Fushekosove
  Apartment / Banesa

  ⭕️Shitet banesa 124m2 kati 4-të në Fushekosove

  ⭕️Shitet banesa 124m2 kati 4 ne Fushekosove afër shkolles Mihal Banesa posedon: ⭕️Sallon â­

  Prishtinë Sot, 02:16
  500 €
 • 8 foto
  Shitet Banesa te Mati 1 #iBRO GROUP
  Apartment / Banesa

  Shitet Banesa te Mati 1 #iBRO GROUP

  iBRO GROUP

  Prishtinë Sot, 02:15
  Me Marrveshje
 • 8 foto
  Banesë 71m2 në shitje në Dragodan - Arbëri.
  Apartment / Banesa

  Banesë 71m2 në shitje në Dragodan - Arbëri.

  Agjensioni PRO REAL ESTATE

  Prishtinë Sot, 02:15
  64.000 €